fbpx
17.9 C
Budapest
2024. április 28. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Minden nőnek szól!

2017. nyarán jelent meg az első könyvem, ami a Kulcs a testhez címet viseli. Az azóta eltelt évek alatt szinte minden évben megjelent egy új könyvem az életmódváltásról, és emiatt nagyon sok könyvet, szakmai cikket olvastam, hogy biztosíthassam a könyvem magas szakmai színvonalát.

- Hirdetés -

Burget Péterrel a Testszerviz Alapítójával mindig egyet értettem abban, hogy a Testszerviz magas szakmai színvonalából nem engedhetünk. Ebben a kezdetektől fogva nagy szerepe volt Dr. Kricsfalvi Péter doktor úrnak.

Nagy örömet okozott ez év elején Péter azzal, hogy megkért, az új Kulcs könyvet Dr. Suba Réka doktornővel együtt írjam meg, és a könyv kifejezetten a hölgyeknek szóljon, mert bár a korábbi Kulcs könyvek sokat segítettek bármely nemű ügyfelünknek és webáruház vásárlónknak, kifejezetten a női egészséggel foglalkozó könyv még nincs a Testszerviz Tudástárban.

Dr. Suba Rékát az erdélyi Testszerviz csapat szakmai vezetőjét 2015-ben ismertem meg, így jól tudom, mekkora szakmai hozzáértéssel irányítja az ottani konzultánsokat, és milyen remek sikereket ér el a saját ügyfeleinél, akiknek döntő többsége nő.

Így biztos voltam benne hogy doktornőként, és két gyermekes édesanyaként is csodálatos írótárs lesz Réka.

Az elkészült könyv mindkettőnk előzetes elvárásait felülmúlja, mert olyan, máskülönben tabunak számító témákról is sikerült olvasmányosan, ugyanakkor rendkívül személyesen írni a könyv lapjain, mint a menstruációs ciklus vagy a női szexualitás. Mindketten tudtuk, hogy ezekről „nem illik beszélni”, és pont emiatt ezek azok az intim dolgok azok, amikről a hölgyeknek (és persze az uraknak is), kevés hasznos és megalapozott tudások van.

A könyv írása közben döbbentem rá, hogy ez mennyire így van! Úgy látszik, hogy az orvosok és más hozzáértők nem tartják elég fontosnak a hozzájuk forduló nők teljes körű felvilágosítását arról, hogy mit tehetnek az ilyen irányú problémáik megoldása érdekében.

Az új Kulcs könyvünk, a Kulcs a nőiséghez című, pontosan ezt adja meg az Olvasónak: olyan megbízható és hasznos tudásgyűjteményt ezekről a bár intim, de mégis csak a női test működésével kapcsolatos igazságokról, amiket minden nőnek ismernie kellene az egészsége és testi-lelki jóléte szempontjából.

A megjelenő könyvünkben leírtak személyesen szólítják meg az Olvasót, legyen az bárki, mert a férfiaknak, fiúknak ugyanúgy tudniuk kellene ezekről a dolgokról, hogy végre megérthessék és segíthessék a nőket.

Kedves Leendő Olvasónk!

Ragadja meg az egyedülálló, most kínálkozó alkalmat, és vásárolja meg előre a saját példányát ebből a nagyszerű könyvből, és amikor majd elolvassa ezt a könyvet, akkor már Ön is tudni fogja, miért kell a saját lányának, menyének, unokájának is elolvasnia, illetve minden nőnek a környezetében, mert ezt a tudáskincset nem lehet többé titokban tartani!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek