fbpx
29.4 C
Budapest
2024. július 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Kulcs a nőiséghez – új Testszerviz Kulcs könyv a láthatáron

Ez a könyv visszaadja a nőiségbe és a magunkba vetett hitet!”

A Kulcs a nőiséghez könyv a születéstől az időskorig követi végig egy nő életét, testének változásait, lelki fejlődését. A testi, hormonális változásokat lépésről lépésre bemutatva segít abban, hogy mindenki megértse a női test működését, a hormonok működését és az ebből fakadó nem csak testi, hanem lelki változásokat is.

- Hirdetés -

A könyv olvasója nem csak megérti, hogy „Mi a nő?”, hanem képes lesz arra is, hogy a különböző életszakaszokban a szervezetét, testét egyensúlyba hozza, kezelje azokat a jellemző női problémákat, amik megnehezítik az életet.

„A pácienseim, ügyfeleim többsége nő. A velük való egészséget fejlesztő és megőrző, valamint gyógyító munka során felismertem, hogy a női létükkel kapcsolatos alapvető biológiai ismeretek sokuknál hiányosak, és ez sokféle bizonytalanságot, sőt félelmet szülhet, nehézséget okozhat lányként, asszonyként vagy akár nagymamaként is.

Biztos vagyok benne, hogy az ebben a könyvben leírt, a női test sajátos működésének a megismerésével jobban megérthető lesz a női lét érzelmi és lelki oldala is, és az itt közreadott tudnivalókat felhasználva nőként mélyebben megismerhetjük önmagunkat, és boldogabb lehet az életünk.

Ez a könyv visszaadja a nőiségbe és a magunkba vetett hitet!”

Dr Suba Réka szerző, orvos Testszerviz szakmai vezető

KULCS A NŐISÉGHEZ ÚJ TESTSZERVIZ KÖNYV ELŐVÉTELI AKCIÓ! 30% KEDVEZMÉNY!

ELŐÉRTÉKESÍTÉSI IDŐSZAK 2021. 08. 15 – 09.20.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek