fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Frissítsd fel egészségesen

A nyári melegben a szülőknek fejtörést okozhat, hogy milyen italt adjanak a gyermekeiknek a nyári melegben.

- Hirdetés -

Az alábbi receptet és címképet a Wellvital engedélyével adjuk közre itt.

Cukros üdítő helyett bőrvédő ital!

Ha szeretitek a narancsos üdítőket, akkor ezt az instant kombinációt mindenképpen próbáljátok ki! Akár szénsavasan, akár mentesen. Az üdítő, finom ízek mellett a bőrvédelemről is gondoskodsz egyszerre. 🙂

Hozzávalók:

Tipp:

Minél több az elkészült italban a Sárgarépa-alma instant, annál édesebb. A narancsos ízhatás a kissé fanyarabb Ananász-homoktövisnek köszönhető.
Érdemes játszani az instantok arányával és a víz mennyiségével!

Elkészítés:

Az instantokat érdemes ujjnyi mentes vízben feloldani, és csak utána önteni fel szénsavas vízzel. Ilyenkor vigyázni kell, mert hirtelen kifuthat az ital, ha nem elég nagy a pohár.

A hozzávalókat rendeld meg itt:Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek