fbpx
14.9 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

„Megspóroltál nekem napi egy órát! Onnantól vérszemet kapnak: hohoó, mi van még?”

Az egészséges, helyes életmód kapcsán a digitalizáció akkor merül fel, ha a túlzott eszközhasználat kerül szóba. De mit gondol erről az, akinek ilyen vállalkozásai vannak? Burget Péterrel a Testszerviz Csoport alapító-tulajdonosával ezekekről beszélgettünk.

- Hirdetés -

A műsorban felmerült még

  • Miért fontos a kkv-k és a mikrovállalkozások számára a digitalizáció?
  • Miért lesz a digitalizációból csak pár cégnek nagyon komoly üzleti haszna?
  • Cégként miről maradtam le eddig? És mi vár rám?
  • Pékek és a digitalizált zsömlék
  • 3 dolog, amit meg kell érteni
  • Miért lehet jó játék a digitalizáció?
  • Miben lehet az eredményeket mérni?

Péter ajánlója

  • Gyakornokok (The Internship, amerikai vígjáték, 109 perc, 2013)

Burget Péter

a Testszerviz Csoport alapító-tulajdonosa

46 évesen megszabadult 34 kilótól, ízületi problémáktól, emésztési és anyagcsere gondoktól, és kirobbanó fizikai formába került. Ez azóta is tart. Ma 50 éven is túl úgy gondolja, hogy ez a normális állapot.

Az elmúlt közel 8 éve arról szólt, hogy emberek ezreinek segítsenek a Testszerviz technológia szolgáltatásával. A helyes életmód és az abból fakadó „wellbeing – jó lét” az élet minden területén meghatározó. A wellbeing nemzetközileg elismert és hatékony módszere a munkaerő megtartásnak, már Magyarországon is egyre több ügyfelünk ismeri fel a munkatársi jólét fontosságát. A családban, munkában, közösségi életben egyaránt. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy hosszan, egészségesen és energikusan éljen. Szolgáltatásaikkal ehhez adnak eszközöket most már vállalatok számára is.

Testszerviz | Wellbeing Program | Életmódváltás Magazin | Vitalissimo Egészség Webáruház

Digitális bennfentes podcast

Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.

https://www.digitalisbennfentes.hu

Hallgasd kedvenc lejátszódón!

Hogyan támogathatod a műsort?

Legyél a patronálónk és hozzáférhetsz extra tartalmainkhoz: https://www.patreon.com/digitalisbennfentes

#digitalisbennfentes #digitalisbennfentespodcast #bogyopeter #digitalisatalakulas #kkv #magyarkkv #podcast #magyarpodcast #podcastmagyarul #üzletipodcast #digitalistranszformacio

Bogyó Péter

a Digitális bennfentes házigazdája, digitalizációs szakértő, digitális műsorok alkotója

„Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akik jobbá szeretnék tenni a világ legalább egy kis szeletét. Hogy jobb termékük, jobb szolgáltatásuk legyen; jobban bánjanak az ügyfeleikkel és igazán törődjenek a munkatársaikkal.

Lehet néha túl komplexnek tűnik a gondolkodásom, viszont szeretek jól kidolgozott stratégiák és programok mentén dolgozni. Digitalizáció ide vagy oda, én még mindig szeretek whiteboardokon, flipchartokon rajzolni vagy post-itekkel teleragasztani a falat, hogy jól átlássunk egy projektet.

Szeretem körülvenni magam pörgős, kreatív emberekkel, akik nem csak a napi mókuskerékbe látnak, hanem vannak hosszútávú, grandiózus terveik. Olyanokkal, akik mernek nagyot álmodni.”

Kapcsolat: bogyo@bogyopeter.hu

További információk: www.bogyopeter.hu

Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek