fbpx
7.9 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Bocsájtsd meg magadnak!

Az új esztendő összekapcsolódik egy új kezdettel, ami új célokat, „szokásos újévi fogadalmakat” jelent. Ezzel minden évben találkozunk, és minden bizonnyal mi magunk is újra és újra megtesszük ezeket a fogadalmainkat abban a reményben, hogy most, az idén majd biztos sikerülni fog.

- Hirdetés -

Miért kellene az idén is megtenned a céljaid újbóli átgondolását és kitűzését a korábbi, lehet rossz szájízű tapasztalataid ellenére az idén is?

Miért történhettek ezek a „rossz szájízű” múltbéli tapasztalatok?

A szokások megváltoztatása, egy életmódváltás mindig azzal jár, hogy hiába van az észszerű érvek sora, minden esetben valamennyi stresszel jár a változtatás, mert az életünk többé-kevésbé átalakul, a megszokott napirendünk felbomlik, és a kezdeti lelkesedés alábbhagy, és már kell valamennyi folyamatos erőfeszítés ahhoz, hogy újra emeljünk rajta.

Bocsájtsd meg magadnak, hogy az idén is „újévi fogadalmat teszel”.

Mert most a sikeres megvalósításhoz adok három bevált tanácsot:

1.) Legyünk őszinték magunkhoz, és nézzük meg, hogy miért szeretnénk belevágni az életmódváltásba? Talán valaki más kedvéért? Hogy a párunk csinosabbnak lásson bennünket?
A legfontosabb az, hogy magunkat kell a változás középpontjába állítani, még akkor is, ha a fenti kérdésekre „igen”-nel válaszolnánk. Ez azt jelenti, hogy a magunk kedvéért tegyünk mindent, ekkor sokkal nagyobb lesz az esély a sikerre.

2.) Mással vagy másokkal együtt minden könnyebb, ezért keressünk magunknak szövetségeseket, segítőket! Ez a segítő lehet a párunk vagy egy jó barátunk, akinek szintén biztos jót tesz, ha egészségesebben táplálkozik, kevésbé lesz fáradékony, jobban alszik.
Ezért nagyon jó, ha egy Testszerviz Konzultánssal együtt kezdünk bele az életmódváltásba. Az ő szakértelme és segítsége nagyon jó szövetségesünk lesz!

Jelentkezz itt a 3 hónapos programunkra!

3.) Az elhatározásaink megvalósításának legnagyobb kerékkötője a stressz! Ezzel tisztában kell lennünk, mert különben magunkat kezdjük el vádolni azért, mert a reményeinkről idővel úgy látjuk, olvadozni kezdenek.
A mindennapok fáradtsága, a túl nagy nyomás, a határidők szorítása, a megfelelési kényszer mind olyan stresszforrás, ami lelohassza a kezdeti lelkesedésünket.
Ezért az életmódváltásba bele kell venni a helyes regenerációt is. Ne csak az étkezési szokásainkat vegyük célba, hanem kezeljünk minden fontos körülményt, ami a siker kulcsa.

A Kulcs a zsírégetéshez könyvet pontosan azért írtam meg, hogy megadjon minden szükséges tudást ahhoz, hogy az idén biztosra menjünk!

Fogadd meg a fenti javaslataimat, és vértezd fel magad a szükséges tudással, hogy az idén kitűzött életmódváltó céljaid valóra váljanak!

Az életmódváltás fejben kezdődik és a Vitalissimo egészség webáruházban folytatódik! Gyere be!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek