fbpx
3.7 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Fejjel a Karácsonyfának

„A később gyakran SOHÁVÁ alakul!”

A legkedvesebb, legmelegebb és a legtöbb embert egyszerre megszólító ünnep a Karácsony.

- Hirdetés -

Gyönyörű emlékeim vannak róla. Gyertyafény, fenyőillat, gyermeki izgatott várakozás, csillogó szemek.

Gondolom, ezzel nagyon sokan vagyunk így.

Ugyanakkor van, illetve volt egy kis mellék zöngéje is, ami évtizedekig elkísért. Ez pedig nem más, mint a napokig tartó hatalmas evészet és ivászat. Ez valahogy hozzá tartozik az életünk ünnepi alkalmaihoz. Úgy érezzük, hogy e nélkül nem igazi az ünneplés.

Számos alkalommal bántam meg a Karácsony és Szilveszteri vacsorákat, ebédeket. Plusz kilók, égő gyomor, fáradtság, napokig tartó tunyaság. Mindig megfogadtam, hogy ez többet nem fordul elő, majd jövőre jobban vigyázok, és mértéket tartok. Aztán gyorsan feledésbe ment a fogadkozás, és újra beleestem a nagy evészet csapdájába.

Nem is csodálkoztam már rajta, hogy a mérleg január elején többet mutatott, mint az ünnepek előtt.

Aztán jött egy teljes életmódváltás.

Tudatos lettem a testemmel kapcsolatosan, megtanultam, hogy mire van szüksége, mire nincs és olyan fizikai állapotba kerültem, amit nem adnék már oda semmiért.

Célom, hogy hosszan, egészségesen és energiával telve éljek. Ma már tudom, hogy ez menni fog.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a családi asztalnál csak ülök és nézem a többieket, nem azt jelenti, hogy soha nem eszem már édesanyám szenzációs süteményéből, nem azt jelenti, hogy ünneprontó módon bírálom azokat, akik sokat esznek.

Ez mindössze annyit jelent, hogy olyan is van az asztalon, ami finom és a testemnek megfelel, azt jelenti, hogy gyorsan rendbe tudom hozni a „bűnözés” okozta tüneteket, szóval nem megyek tudatlanul neki a karácsonyfának, a terített asztalnak.

A Testszerviz programot a héten kezdő ügyfelünk mondta egy beszélgetésben:

„Ha az ember elszánja magát, akkor csinálja azonnal. Én nem akarok várni, hogy majd az ünnepek után, meg majd jövőre. Szeretnék már adatok birtokában neki menni a Karácsonynak, és tudni, hogy képes leszek a testemet szervizelni.”

Mindig van valamilyen ok, hogy épp most ne kezdjed el.

Karácsony, Szilveszter, születésnap, névnap, esküvők, családi összejövetelek, keresztelő, nyaralás, egy jól sikerült vizsgaidőszak és még sorolhatnám.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van változtatásra a testeddel, életminőségeddel kapcsolatban, akkor rajta! A később gyakran SOHÁVÁ alakul!

Minden nap, amikor nem javítasz a fizikai állapotodon, némileg romlani fog.

Minden elpazarolt nap rövidebbé fogja tenni az életet. Ez nem játék!

Szóval csináld most! Hozd rendbe mindazt, ami elromlott! Jó hír, hogy meg lehet csinálni! Segítünk!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!

Kattints a képre!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek