fbpx
7.2 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Digitális életmódváltás – Digitalizáció az új életmód

A digitalizáció az ajtónkon kopogtat? Dehogy is! Már régen bent van házon belül! Akár akarjuk, akár nem, a hullámai bele fognak sodorni mindenkit. Ezért jobb, ha felkészülünk az új életmódra, amikor is a digitális világban kell helytállni, élni és boldognak lenni. A Digitális Bennfentes online beszélgetés ebben segít.

- Hirdetés -

”A transzformáció szitokszóvá vált”| Beszélgetés Ágoston Lászlóval| Digitális bennfentes #001

A Digitális bennfentes pilot adásában a meet társalapítójával, Ágoston Lászlóval beszélgetek digitalizációról, változásról, üzleti gondolkodásról, business designról, ügyfélélményről, szóval volt mit megbeszélnünk.

Ágoston László a meet| társalapítója, business design tanácsadó, szociológus
Változásmenedzsment szakirányon végzett szociológusként nagyvállalati közegben ügyfélélményt tervez, szemléletet és folyamatokat fejleszt, változást facilitál. Korábban piac-, vélemény- és márkastratégiai kutatóként, innovációs és startup tanácsadóként dolgozott, megfordult három globális ügynökségnél is (Dentsu, Y&R, DDB), utóbbinál digitális és üzleti transzformációs igazgató volt egy éven keresztül. Korábbi munkatársaival 2018 őszén alapította meg a meet| ügynökséget, ami service design szemüveggel üzleti tanácsadást nyújt szervezeteknek, üzleti döntéshozóknak, szolgáltatások és termékek gazdáinak.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek