fbpx
7.9 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Az algák csodája

Amikor tápanyagokban gazdag élelmiszerekről van szó, akkor nagyon gyakran szóba kerülnek az algák. Ez egyáltalán nem véletlen. Az algák egyszerű testfelépítésű parányi növények, amik nagy tömegben élnek tavakban, folyók holt ágaiban vagy éppen a tengerekben. Csodákra képesek, és ezekből a csodákból csak egy az anyagcsere gyorsítása.

- Hirdetés -

Vannak olyan algafajok, amiknek kifejezetten sok a tápanyag: rengeteg bennük a növényi fehérje, illetve sokféle ásványianyagot és nyomelemet is tartalmaznak.

Van egy nagyon különleges hatóanyag, aminek a hasznosságáról csak az utóbbi időkben lehet hallani. Ez a fucoxanthin, ami egy természetes, elsősorban a tengeri algákban megtalálható színanyag.

A fucoxanthin nagyon hasznos, különösen azoknak, akik fogyni szeretnének vagy stabilan meg akarják tartani az elért testsúlyukat, mert ez az anyag fokozza az anyagcserét, segíti a vércukor- és inzulinszint szabályozását, amivel könnyebb lesz a fogyás vagy az ideális testsúlyunk megtartása.

Ezért a sokféle jótékony hatása miatt a Testszerviz Vitalissimo webáruház kínálatából sem hiányozhat az ezt az anyagot tartalmazó kapszulás készítmény. A kapszula másik nagyon hasznos összetevője, az MCT olaj, ami közepes láncú zsírsavakból áll. Ezek szintén jótékonyan hatnak az anyagcserére és megkönnyítik a zsírégetést.

Ezt a nagyon hasznos készítményt itt tudod megrendelni.

Ha a zsírégetéssel kapcsolatos tudnivalók és kipróbált Testszerviz javaslatok is érdeknek, és szeretnéd a tudásodat gazdagítani, akkor a Kulcs a zsírégetéshez című Testszerviz könyv neked való.

A könyv elérhető internetről letölthető formában is!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek