fbpx
12.9 C
Budapest
2024. április 18. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Hogyan jutottunk el idáig?

Miért nehéz a testsúlyunk kézben tartása? Miért megbízhatatlan a kalóriaszámítás? Hogyan veszítjük el a hajdan volt karcsúságunkat, szép alakunkat? Miért van az, hogy amikor kamaszok voltunk, megehettünk a tányér káposztástészta után még két gombóc töltött káposztát is, és mégsem lettünk egy dekával se többek?

- Hirdetés -

Holott akkor sem voltunk élsportolók, egész álló nap ültünk az iskolapadban és legfeljebb a haverokkal, barinőkkel lógtunk a szabad időnkben?

A fenti kérdésözönre a válasz a szervezetünk működésében van, ami idomulni igyekszik az egyre összetettebbé váló életünkhöz. Bár mi minden egyes születésnappal „csak egy évvel” leszünk idősebbek, a világunk, amiben élünk a korábbi évtizedek fejlődési tempójának felgyorsulásával egy mai évünk akár két-három, ha nem több, korábbi évvel ér fel.

A technológia rohamléptékű fejlődése, az internet életünk szinte minden részét behálózó ténye, a már lassan két éve zajló világjárvány és sok minden más, mind egyre nagyobb kihívások elé állít minket.

És bizony ez kihat ránk is a testünk működésén keresztül.

Az persze igaz, hogy a kamaszkor sokunknál nem tegnap volt, de az eltelt évek sora, a megnövekedő kihívásokkal teli életünk mind arra késztetett engem is, a korábbi Testszerviz Kulcs könyvek íróját, hogy egy merőben új szempont szerint értékeljem ki ezt a helyzetet, amiben élünk és azt, hogy miként hat mindez ránk.

Így ma már nem volt járható az a hagyományos út, hogy elég csak a kalóriákat nézni, vagy arra összpontosítani, hogy hányszor és mennyit együnk egy nap, hanem rá kellett döbbenem, hogy itt sokkal többről van szó, ha vissza akarom adni az Olvasóim kezében a testsúlyuk irányítását, hatékony ellenőrzését az új könyvemben.

Ezért született meg a Kulcs a zsírégetéshez könyv egy olyan témafelvetésben és szerkesztésben, ami tényleg korszerű választ ad a testsúlykontrollal kapcsolatos problémákra.

A könyv ma már sokféle formában érhető el: megrendelhető önmagában nyomtatott formában, internetről letölthető e-könyvként, illetve többféle kedvezményes könyvcsomagban is elérhető bárki számára az igényei szerint.

Élj az alkalommal és te is legyél részese a kalandnak: vedd vissza a kezedből kicsavart irányítást! Kattints és rendelj!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek