fbpx
16.7 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Megjelent a Kulcs a zsírégetéshez könyvem!

Eljött ez a nap is! Tegnap, november 2-án útjukra indultak az elővásárlási akcióban megvásárol példányok az Olvasóimhoz. A címzettek ma már kézhez is kapják a megbízott futárszolgálat pontos kézbesítésével.

- Hirdetés -

Dr. Suba Réka, az új Kulcs könyv szaklektora nem véletlenül írta a tavaly megjelent „Életmódváltás.hu” internetes folyóiratunk első számában leírt cikkében:

Mi a köze a stressznek az alakodhoz?

„Képzeld a múlt héten az egyik ügyfelem félve jött el konzultációra, mert magában azt gondolta, hogy nem elég jó, nem elég kitartó, hiszen a héten nem csökkent a testsúlya.

Egyből kiszúrtam, hogy valami nincs rendben vele, pedig látszólag jól haladt a célja fele, mindig mosolygós és a hetek alatt egyre karcsúbb lett. Mégis most valami bántotta. A sokadik feltett kérdés után kiderült, hogy a héten azért nem értünk el egy újabb szép eredményt, mert ő ezt a sikertelenséget veszteségként élte meg.

Átnézve az ügyfélnaplóját, a táplálkozása szempontjából semmi kivetni valót nem találtam, viszont elmondta, hogy a héten sokat kellett dolgoznia nyomás alatt, és emiatt későn feküdt le, és ráadásul a családja is most egy nehéz időszakon megy keresztül. Ez természetesen rá is nagy hatással volt a héten.
Megnyugtattam, hogy ő nem rontott el semmit, és ezért nagyon büszke vagyok rá!

A siker elmaradásának oka a stressz volt, mert a stressz nagyon alattomos dolog! Akár 72 órára is leállíthatja a zsírégetést, megemelheti a pulzust és vérnyomást valamint izomgörcsöket okozhat főleg a vállöv területén.

A stressz ennél az ügyfelemnél is megállította a kívánatos zsírégetését, de nem jöttek rá újabb kilók, mivel már kialakult nála a helyes, személyre szabott táplálkozási szokása.

A további tanácsaim hatására ismét csillogott a szeme! Végre megértette mi történt vele. Újból lelkessé, vidámabbá vált és égett a tenni akarástól!”

Kulcs a zsírégetéshez könyv és a stressz

A most leírt példa is alátámasztja annak a fontosságát, hogy a stressz mennyire befolyásolja szervezetünk működését.

Éppen ezért lett egy külön fejezet szentelve a zsírégetés és a stressz kapcsolatának a Kulcs a zsírégetéshez című könyvben!

Szerzőként nagyon fontosnak tartom, hogy ez a könyv valóban százakhoz, ezrekhez eljusson, mert mély meggyőződésem, hogy a benne leírt tudnivaló mekkora jelentőséggel bír az ember életében, azaz annak ismerete mennyire szabja meg az életének és egészségének alakulásában egész életében.

A Testszerviz elkötelezett csapata Magyarországon és Erdélyben is azon dolgozik, hogy a ma is aktuális jelmondatunk valósággá váljon!

Mi vagyunk azok, akik divatba hozzák az életmódváltást!

Itt vannak azok a lehetőségek, ahol azonnal megrendelheted a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet, magában vagy nagy kedvezménnyel a többi Kulcs könyvvel együtt.

Kérem a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet!

Kérem a teljes Kulcs könyvcsomagot!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek