fbpx
12.4 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

Zsírégetés és az emésztőrendszer

Részlet Szabados Pál – Kulcs a zsírégetéshez című új Testszerviz könyvből

- Hirdetés -

Tehát minden olyan étrendi és életmódbeli változás, amivel teszünk a cukros italok és cukros, keményítős ételek, édességek visszaszorításáért, illetve minden olyan fermentált zöldség, amit elfogyasztunk helyes lépés lesz ebben az irányban.

Természetesen az is igaz, hogy kezelendő betegség esetén nem elegendő az itt leírtak alkalmazása, sőt kifejezetten javasolt egy szakértő orvos bevonása mindenféle étrendi és életmódbeli változtatással kapcsolatban.

Itt is érvényes a következő: előbb légy egészségesebb, hogy aztán tartós eredményeket érhess el a testsúlyod megváltoztatásában.

Mindezt nem kell azonnal, drasztikus és súlyos következményekkel járó döntésekkel és tettekkel elkezdeni.

Nézzük át az egyes, zsírégetéssel kapcsolatos fejezetet, és fejezetenként határozzuk meg azt a pár dolgot, amiről úgy gondoljuk, hogy azt könnyen megtehetjük saját magunk jobb egészsége érdekében.

Ezt újra és újra tegyük meg úgy, hogy a korábban már elsajátított új szokást, változtatást nem hagyjuk el, nem váltjuk fel az újabbal, hanem az újat „mellé tesszük”.

A korábbi változtatásokkal már elért sikereket így tudjuk megszilárdítani, és az elért eredményeken így tudjuk tovább javítani.

Egy másik módszer lehet az, hogy az egyes fejezetek közül kiválasztjuk azt, amiről úgy érezzük, hogy leginkább ott vannak tennivalóink. Elolvassuk a fejezetet, és megfogadjuk a benne leírt javaslatokat, amik alapján megtesszük az első lépéseket a jó irányba.

Ezután vesszük a következő, nekünk tetsző, vagy ránk jellemző problémát tárgyal részt, és azzal kezdünk valamit. Így haladunk tovább, amíg meg nem ismertük az egész könyvet, és ki nem próbáltunk minden benne leírt javaslatot.

Az is egy jó taktika, ha először végigolvassuk a könyvet, és közben bejelöljük a ránk vonatkozó vagy nekünk tetsző részeket, és azokkal kezdünk először javítani.

A lényeg a „kis lépések, nagy eredmények”! elv mentén haladás, aminek következtében végül sikert érünk el!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek