fbpx
3.7 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Milyen banális hétköznapi szokások okozhatnak lassú anyagcserét

Nem tudom te hogyan vagy vele, viszont én azt vettem észre, hogy az embereket igenis foglalkoztatja az anyagcsere kérdése. Ki többé, ki kevésbé, de a lelassult anyagcserét mindenki szeretné gyorsítani.

- Hirdetés -

Tudod-e mi az egyik legnagyobb ellensége az anyagcserének?

A nagyon nagymértékű és rövid időn belül bekövetkező fogyások, fogyókúrák és csodaszerek.

Most elgondolkodtál, hogy miért is van ez így?  

A rövid időn belüli gyors fogyások során sajnos az anyagcsere általában nem is igen dolgozik. A hirtelen és gyors fogyások során leginkább a test zsírpárnái ürülnek ki, viszont az anyagcsere ettől még nem gyorsul fel. Ezért van az, hogy rendszeresen a hirtelen gyorsan lefogyott személyek visszaszedik a leadott kilókat, akár kamatostól.

Sokkal hatékonyabb, ha a fogyás lassúbb, ugyanis ekkor az anyagcserét dolgoztatjuk, gyorsítjuk fel végeredményben. Bár a zsírpárnák kiürülése lassúbb, a folyamat során felgyorsul az anyagcsere és a leadott kilók nem jönnek vissza. Persze ez attól is függ mennyire figyelünk oda magunkra a továbbiakban is.

Tehát a lassú víz, partot mos! Ne siessünk, hagyjuk az anyagcserét dolgozni, hogy ettől gyorsabbá váljon.

Üdvözlettel: Dr Suba Réka

Szívesen segítünk, gyorsítsuk fel együtt az anyagcserét és érd el az ideális testalkatot!

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek