fbpx
10.1 C
Budapest
2021. szeptember 22. szerda

Testszerviz

Webáruház

Zúzapörkölt brokkolival

A belsőségek különleges helyet foglalnak el a táplálkozásban. Rengeteg olyan tápanyag és vitamin van bennük, amire nagy szükségünk van. Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de az tény, hogy rendkívül értékesek. Ha szereted, akkor ezt ne hagyd ki!

- Hirdetés -

Hozzávalók 4 személyre:

  • 600 g zúza – amilyet kapsz, nagyon finom a kacsa és a csirke zúza is
  • paprika
  • bors
  • fokhagyma
  • brokkoli
  • 2 fej vöröshagyma

A vöröshagymát megdinszteljük, amikor üvegesre sül, akkor teszünk rá pirospaprikát, majd hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zuzát. Sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát csak akkor adom hozzá, amikor félig puha már.

Ha van kuktánk, érdemes abban főzni, nagyon hamar megpuhul benne. Ha nincs, és úgy érezzük, nem akar megpuhulni, tehetünk bele egy kis szódabikarbónát, maximum fél kávéskanállal.

Közben a brokkolit megpároljuk, és együtt tálaljuk.

Köszönjük a receptet Szentmikóssy Évának!

Fotó – Szentmiklóssy Éva

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

156RajongókTetszik
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek