fbpx
14.2 C
Budapest
2024. április 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

Így ittunk meg egy üveg almaecetet egy hét alatt

Az almaecet jótékony hatásáról minden Tesztszervízes szinte elsőként hall. Mikor először konzultáltam Marával, máris javasolta, hogy étkezések előtt fogyasszak almaecetet. Emlékeimben megmaradt az a fogyókúra, amikor almaecetet kellett inni, és emlékszem, olyan borzalmas volt, hogy a hányinger kerülgetett.

- Hirdetés -

Kaptam aztán egy 1 éves érleléssel készült, jó minőségű almaecetet, ami üdítően finom. Ide kattints az almaecetért!

Szerencsém van a párommal, egészségesen étkezik, odafigyel magára, de legfőképp rám. Így minden étkezés előtt ő kevergette nekem az almaecetes vizet. Aztán teltek múltak az évek, és el- el felejtettük azt a rutint.

Pát hete érzem, hogy lelassult az emésztésem, és a szervezetem szépen visszatartja a vizet. (Nem kell hogy dagadjon az ember lába ehhez, elég ha azt látom, hogy 2 kg-os ingadozás van a napi súlyomban, okos ember nem várja meg míg nagyobb baj lesz 😊)

Beszereztük az almaecetet, és elkezdtük inni. Első nap mindkettőnknek kutyorgott a hasa, mocorogtak a beleink, na, gondoltam magamban, felejtsük el szépen az almaecetet, kellemetlen délutánunk volt… Kérdeztem reggel a párom, hogy iszunk még almaecetet? Persze, már be is kevertem Neked. Fél nap bélmocorgás után csak azt vettem észre, hogy folyadék fogyasztás után normális mennyiségben távozik is a víz a szervezetemből, és jobb lett a közérzetem.

Egyszer csak elfogyott egy üveg almaecet, nem csak étkezések előtt isszuk, hanem egész nap.

Sok ember, köztük én is, nem tud egész nap csak vizet inni. Egyszerűen csak azért, mert nincs íze. Persze nyáron könnyebb, mert alapvetően egész nap szomjas az ember, de ősszel, télen már nagyon nehezen jön össze vízből a másfél liter is. Én eddig natúr teákat ittam, mindenféle ízesítés nélkül, most almaecetes vizet iszom. Minél többet iszunk, annál többet igényel a szervezetünk, ezért sokkal könnyebb a folyadékfogyasztás egy idő után, főleg hogy nem csak vizet kell fogyasztani. Fél liter vízhez kb fél dl almaecetet teszünk, kellemes ízt ad, és igazán frissítő ital lesz belőle. Egész nap ezt fogyasztjuk. Segíti az emésztést, támogatja az immunrendszert, és segít abban is, hogy ne tartson a szervezetünk vissza feleslegesen vizet.

Szentmiklóssy Éva

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek