fbpx
9 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Boldog szülinapot Testszerviz!

A 7 nem egy kerek szám, ugyanakkor egy nagyon kedves szám. Minden szülinap kedves nekünk és reméljük azoknak is, akik velünk együtt töltötték az elmúlt éveket.

- Hirdetés -

Ilyenkor nagy köszöntések, fogadkozások, könnyes összeborulások helyett szeretnénk mindenkinek ajándékot adni, akik itt vannak, szeretnek bennünket, számítanak ránk és lehetővé teszik, hogy minden nap új erővel toljuk tovább a „szekeret”. Lelkesedéssel akkor is, amikor úgy érezzük, hogy hegynek felfelé kell haladni.

Az elmúlt év bizony egy méretes hegy volt, a körülmények nem segítették a gyors haladást, ugyanakkor annyian álltatok mellettünk, hogy ez megsokszorozta erőfeszítéseinket.

Vissza is tekintettünk az elmúlt évekre és az alábbiakat találtuk!

Az összefoglaló végén találod az ajándékunkat, amit nagy szeretettel készítettünk Neked!

man in white crew neck t shirt sitting by the table with cake
Photo by cottonbro on Pexels.com

7 év számokban

Szolgáltatásunk

Mára több, mint 3.500 ügyfelünk váltott életmódot véglegesen a Testszerviz Prémium Program és kiváló konzultánsaink segítségével.

3.500×3 hónap, összesen 10.500, évekre lefordítva 875 év munkája van konzultánsainknak ebben.

Mivel programunk nem fogyókúra, hanem életmódváltás, ezért csak mellékesen jegyzem meg, hogy a program ideje alatt ügyfeleink közel 13.000 kilótól is megszabadultak.

Létrehoztuk az idén a Testszerviz Csináld Magad online programunkat, amin több, mint 100 ügyfél halad önerőből, saját megát szervizelve!

Testszerviz Tudástár

7 év alatt megjelent 7 könyvünk Kulcs a testhez, Hormonokhoz, Tápanyagokhoz, Immunrendszerhez, Stresszhez, Cél a 100 év!, Élet írta szakácskönyv címmel. Összesen saját értékesítésben 18.000 könyv talált eddig gazdára és segít az olvasóknak!

A Kulcskönyvek már online letölthető formában is megjelentek, ezzel is támogatva tudásmegosztás törekvésünket.

Életminőség tesztünket 38.000 ember töltötte ki, akikkel mind személyesen beszéltünk és kaptak segítséget függetlenül attól, hogy elkezdték-e a programot.

Honlapunkat naponta 13-15.000 ember keresi fel, ahol 700 témába illő blogcikkből, 700 egészséges receptből válogathatnak. 450 ügyfelünk vállalta, hogy névvel, fényképpel mutatja be sikerét, hogy mások is kedvet kapjanak a változtatáshoz.

Közösségi média jelenlétünk

A közösségi médiában jelenleg 98.000 követőnk van, számuk napról napra növekszik. Ezek valódi követők, akiket érdekel az egészséges életmód és táplálkozás és bizalmat szavaztak nekünk, örömmel olvassák mindazt, amit megosztunk.

Testszerviz Tanfolyamok

Videós tanfolyami sorozat ez, melynek első darabja az Őrizd meg a fogaidat! címmel a helyes fog és szájápolásba enged betekintést. Ezek a tanfolyamok mind gyakorlatiasak, csinálni kell őket, az elméleti tudás és megértés mellett az alkalmazás van előtrében. És megszületett a Kulcs a babaápoláshozKulcs a mozgáshoz tanfolyamunk. Azoknak szólnak, akik ezekben a témákban akarnak használható adatokat, tudást és gyakorlatias segítséget!

Testszerviz Webáruház

Biztosan állíthatjuk, hogy az egészséges életmód témájában az egyik legértékesebb webáruházat hoztuk létre Testszerviz Prémium Webáruház néven. 1.200 válogatott, ellenőrzött, kiváló minőségű terméket gyűjtöttünk össze.
Az elképzelés ma is él:

Adjuk a testnek, amire szüksége van és nem adjuk, amire nincs!

Ennek jegyében büszkén elmondhatjuk, hogy bármi, ami a webáruházban megtalálsz a test számára megfelelő! Nem kell címkéket olvasgatni, csak azt kell nézned, hogy mire van szükséged. Élelmiszerek, tisztítószerek, tisztálkodószerek, vitaminok, szuperélelmiszerek, ásványi anyagok, lisztek, olajok, fog és szájápolási termékek és mindenből a Prémium kategória. Az áraink pedig a hétköznapok pénztárcájához mértek!

Testszerviz Extra sajátmárkás termékek

Az idén, látva a webáruházban megfogalmazódott igényeket, elindult a sajátmárkás Testszerviz Extra termékcsalád. Ezeket a termékeket mi hoztuk létre, mi állítottuk össze a címkéke, a tartalmakat, hogy 100%-ban megfeleljenek a mi magas elvárásainknak. Fehérje por, kollagének, tészták, almaecet, fodros kel por, zöldturmix por, és folyamatosan bővülő palettával szolgáljuk az egészséges táplálkozás híveit!

Testszerviz a munkavállalókért

Közel 2 éve indult útjára egy új üzletágunk a Wellbeing – munkahelyi jól-lét. Célunk az, hogy vállalatoknál munkavállalóknak segítsünk hasznos eszközökkel abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, hatékonyabbak legyenek a munkában és az életben egyaránt. Egy átfogó állapotfelmérést követően előadások, szemináriumok, kiscsoportos műhelymunkák, és még 56 egyéb eszközzel indítjuk el őket a helyesebb életmód felé. 2 év alatt 2.600 munkavállalóval dolgoztunk együtt nagy sikerrel!

És az ajándék nektek!

Születésnapunk alkalmából fogadd szeretettel az ÉLETMÓDVÁLTÁS.HU életmódváltó magazinunkat.

Életmódváltás A-Z-ig!

Azért hoztuk létre, hogy mindenki megtalálja azt a segítséget, amire szüksége van egy helyesebb életmód kialakításához. Táplálkozás, regenerálódás, receptek, tudás, egészség és további rovataink minden írása, anyaga az életmódváltást segíti.

Ezzel kedveskedünk nektek, fogadjátok szeretettel!

A Testszerviz idén július 15-én ünnepli 7. születésnapját.

BOLDOG SZÜLINAPOT TESTSZERVIZ!

ÜNNEPELJ VELÜNK!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek