fbpx
6.2 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Plusz kilók nyáron? Ez normális?

Egyik Testszerviz program iránt érdeklődőnk elmondta, hogy bizony a nyár számára egy nehéz időszak. Nyaralás, strand, szabadság, kirándulások. No nem a pihenést emlegette, mint gondot, hanem azt, hogy a nyárhoz hozzá tartozik a fagyi, lángos, sör, üdítők, koktélok, palacsinta és minden földi jó. Valahogy ez része a pihenésnek, szabadságnak, utazgatásnak.

- Hirdetés -

És mennyire igaza van. Most Testszerviz vezetőként mondhatom, hogy ja, ez bennünket nem érint, mi mindig hibátlanul eszünk, élünk és ez nálunk nem fordulhat elő.

Most legyek őszinte? Bizony előfordul. Csak néhány példa. Siófokon van a Petőfi sétányon a világ legjobb palacsintázója, ami mellett nem lehet csak úgy elsétálni. A parton előttünk áll az alkoholmentes (nem cukormentes) mojitót kínáló kis bár, ami a nyári melegben kihagyhatatlan. A belvárosban a Roxy étteremben a császármorzsa az ajtóból kiabál felém. A főtér legjobb cukrászdájában a különleges sütiket a nyaralás alatt illik végig kóstolni. Egy jó jégkrém, egy kóla itt-ott, a Calypso étteremben a harcsapaprikás nokedlivel. A strandon lengedez a friss tejfölös lángos illata. Szóval mindenhol olyan dolgok, amik magukért beszélnek és nem lehet őket otthagyni.

És nem is kell! Ezen a gasztrotúrán résztvettem magam is. Sőt nem is egyszer, hanem többször is. Ez az étkezési mód persze nem múlt el nyomtalanul nálam sem. Pár hét alatt felszaladt 4 kiló. És azt hiszed, hogy lelkiismeretfurdalással, lelkiválsággal éltem meg? No hát egyáltalán nem.

Tudod miért? Mert 10 nap kellett hozzá, hogy visszaszerezzem a korábbi, nyár előtti súlyomat, alkatomat.

Tudtam, hogy a testem hogyan reagál majd a nyaralásra, de azt is tudtam, hogy hogyan tudom rendbe hozni. Így a gasztrotúra élmény volt, nem töprengtem a palacsinta előtt, hogy igen, vagy nem, nem okozott nehéz pillanatot, amikor a mérleg mutatta a valóságot. Jelentem, hogy 10 nappal az étkezési ámokfutás után, ma ismét a nyár előtti súlyomat mutatja a mérleg, a ruhatáram teljesen jól illik rám, szóval a „károkat” helyreállítottam.

Csak csöndben jegyzem meg, jó volt a „nagy zabálás”, és időnként a jövőben is elő fog fordulni.

Azzal a boldog tudattal, hogy ez egy átmeneti súlygyarapodás, bármikor vissza tudom állítani a test ideális állapotát.

Na ezt tudja a Testszerviz!

Ha veled is előfordult valaha ilyen, vagy láttad, hogy mások szépen meghíztak a nyáron és úgy is maradtak, akkor itt a helyed!

Szervizelj, tanuld meg, hogyan kell ezt csinálni.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek