fbpx
3.7 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Az orvos mondja – Zöld utat a Zöldeknek!

Zöld utat a Zöldeknek…

Azt szinte már mindenki tudja, hogy a zöldségek egészségesek, de hogy a zöld színűek különösen fontosak és jótékonyak, azt is érdemes megjegyezni, sőt, ha lehet, akkor ezeket minden nap fogyasztani.

- Hirdetés -

A zöld színű zöldségeink jótékony hatásukat a klorofillnek köszönhetik, ami ugyan nem vitamin, de egy nagyon fontos növényi pigmentanyag. Ez a zöld festékanyag ugyanis az, ami a napfénynek köszönheti létét, és szuper antioxidáns, vagyis fiatalít, méregtelenít, vagyis segít eltávolítani a szennyeződéseket és méreganyagokat a szervezetből, élénkít, serkent, felpörget, immunerősítő, mivel támogatja a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet, segíti a szervezetben a sejtépítést, regenerálást, javítja a bélflórát, és csökkenti, szabályozza a vér koleszterinszintjét, valamint gátolhatja a rákkeltő anyagok aktivitását.

A zöld színű ételeink emellett tele vannak magnéziummal, ami a kalcium mellett erősíti a csontokat is, amire elsősorban a nőknek érdemes odafigyelniük, a gyakori csontritkulás megelőzhető rendszeres és megfelelő magnéziumbevitellel, és ebben a zöldek is fontos szerepet kaphatnak. A magnézium segíti a D-vitamin hatásának kifejtését is, ami fontos az ételeinkben levő kalcium beépüléséhez.

A magnézium még nagyon fontos az idegrendszer számára is, amivel növeli a stressztűrő képességünket.

Zöld színű zöldségek és leveles saláták, mint a rukkola, madársaláta, spenót, sóska, fejes saláta, endívia, fodros kel, brokkoli, kelkáposzta, kelbimbó, karalábé, káposzta, uborka, póréhagyma, újhagyma, és ide sorolható még a spirulina is.

Ha nem tudod megoldani máshogy, akkor ajánlom neked a Testszerviz vidd magaddal Zöldturmixport! 2 dl vízben elkeverni egy púpos teáskanál port!

Üdvözlettel és baráti öleléssel,

dr. Suba Réka, rezidens belgyógyász

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek