fbpx
5.7 C
Budapest
2024. november 21. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Zöldség fasírt (maradékmentő)

Számtalan esetben előfordul, hogy a konyhában maradékok képződnek. Zöldségekből, amit nem használunk fel azonnal, érdemes tovább hasznosítani. Ennek egy nagyon egyszerű és zseniálisan finom módja Babszi újabb receptje.

- Hirdetés -

Hozzávalók:

  • 30 dkg zöldség, nálam édeskáposzta, sárgarépa, karalábé
  • 2 egész tojás
  • bors
  • 2 evőkanál útifűmag héj
  • 3 evőkanál kölesliszt
  • 10 dkg érlelt sajt
  • Cassava dara – manióka dara, helyettesíthető mandula, vagy kókusz darával
  • kókuszzsír a sütéshez

Elkészítés:

A zöldségeket aprítóban finomra daráltam, majd hozzákevertem a hozzávalókat.

10 percet hagytam állni és gombócokat formáztam, közepébe egy kis kocka sajtot nyomtam

Cassava darába forgattam, majd bő zsírban közepes hőmérsékleten kisütöttem

Cukormentes ketchup-pal tálaltam.

Jó étvágyat!

Babszi konyhája, köszönjük a receptet Babos Kata Testszerviz konzultánsnak

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek