Ez a recept annyira egyszerű, mint a helyes táplálkozás, ha van róla helyes és rendezett információd. Semmi bonyolultság, mégis szenzációsan finom, egészséges, tápláló, vitaminnal és ásványianyaggal, növényi rostokkal fehérjével teli.
Ezt bárki pár perc alatt össze tudja dobni és egy fenséges vacsora, vagy reggeli már készen is van.
„Egyszerű hűtő takarításnak indult…
Aztán találtam egy fél brokkolit, egy kis mozzarella sajtot…
Aprító gépbe tettem, majd összekevertem két tojással sóval, fokhagymával és kisütöttem.”
Tudtad, hogy a brokkoli
- magas C- és K-vitamin tartalmán felül található még benne A-, B1,2,3,5,6-vitamin, folsav, kalcium, vas, magnézium, foszfor, kálium, cink és bétakarotin is,
- remek forrása az oldható rostoknak,
- igazi antioxidáns
- csökkenti a székrekedést,
- segíti az agyműködést,
- gyulladáscsökkentő hatású,
- erősíti a csontokat,
- és még a fogakat is védi
A receptet és a képet köszönjük Eper Barbara Testszerviz konzultánsnak!
Tudd meg mi az, amit megeszel! A tápanyagok ismerete az első lépés az egészséges táplálkozáshoz!