fbpx
29 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

Egészséges bőr, sűrű haj: Ezt kínálják a ceramidok és a svéd kollagének!

A bőrproblémák mellett hasonló jelentőségűek a hajjal kapcsolatos gondok.  Sokakat érint a hajhullás, a hajszálak kiszáradása vagy az egyre növekvő, ritkuló területek megjelenése a fejbőrön.

- Hirdetés -

Nekik nyújtanak új reményt a ceramidok, amik a kollagénnel együtt nagyon hatékony megoldást kínálnak ezekre a problémákra!

Olvasd tovább a cikket, hogy többet megtudj!

Mik azok a ceramidok?

Egyre gyakrabban hallani főleg a korszerű bőrápolókkal kapcsolatban a ceramidokról. Ezek lennének azok a fantasztikus hatású új anyagok, amiktől megfiatalodhat a bőrünk, a hajunk?

A ceramidok a bőr saját zsírtartalmú molekulái, amik a 20-as, 30-as éveinkig a felső bőrrétegnek körülbelül a felét teszik ki. A ceramidok a bőrréteg kötőanyagai, amelyek úgy akadályozzák meg a vízvesztést, hogy összetartják a bőrsejteket. A ceramidoknak fontos szerepük van a bőr hidratálásában, és segítenek a külső hatások elleni védelemben is. A kor előrehaladtával és a káros környezeti hatások (például a Napból érkező ultraibolya sugárzás) miatt azonban mennyiségük lecsökkenhet, ezért érdemes őket pótolni a bőrünk egészségének megőrzése érdekében.

Egy különleges ceramidhatás!

A ceramidok, ezek a zsírszerű természetes anyagok benne vannak a fejbőrünkben is, és itt már a szerepük kiterjed a hajhagymák egészségének és a haj állapotának fenntartására is.

A hajszálak a hajhagymákból nőnek ki, és ezek a hagymák a fejbőr mélyéig érnek. Ahhoz, hogy a hajszálak egészségesek és erősek legyenek, a hajhagymáknak megfelelő táplálékra és védelemre van szükségük.

A ceramidok részt vesznek a hajhagymák körüli bőr egészségének fenntartásában. A ceramidok megakadályozzák a nedvességvesztést, és segítenek megvédeni a hajhagymákat a külső káros hatásoktól. A megfelelő ceramidszint a fejbőrben nem csak elősegíti a hidratáltságot, hanem hozzájárul a haj egészségének a megőrzéséhez is.

Amikor a ceramidok szintje csökken a fejbőrön a hajhagymák környezetében, az hajhullást, a fejbőr irritációját és a hajszálak töredezését is okozhatja. Ezért, ha valaki hajproblémákkal küzd, a ceramidokat tartalmazó termékek használhatók a haj és a fejbőr egészségének támogatására is.

A ceramidok így segítik a haj gyorsabb növekedését, sűrűbbé tételét, illetve hajhullás esetén annak megállítását és a haj visszanövesztését.

Vitalissimo egészségáruház és a ceramidok

A Vitalissimo Testszerviz webáruház kínálatában már megtalálható a G&G Vibrant Glow Bőrfiatalító formula.

Ennek a nagyszerű terméknek a kapszulái csak hatóanyagokat tartalmaznak, így beszedésükkor nem kerül be semmi felesleges anyag a szervezetünkbe. A kapszulákban 27-féle értékes összetevő van.

Ezek között az összetevők között vannak vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, növényi hatóanyagok, és természetesen megtalálhatók köztük a ceramidok is, mégpedig CERAMOSIDESTM védjeggyel szabadalmaztatott különleges lipid-komplexben. Ezek olyan összetett zsírok, amelyek könnyen beépülnek a bőrbe, így a fejbőrbe is, és ott is kifejtik jótékony hatásaikat.

Amennyiben te is szeretnél egészségesebb, sűrűbb hajat, feszesebb bőrt, akkor javasoljuk a Vibrant Glow formula rendszeres szedését.

Kattints a képre!

Folyékony kollagének és a haj, bőr egészsége

Amikor a bőr és a haj, valamint a körmök egészségéről van szó, akkor nem feledkezhetünk meg a folyékony kollagénekről sem. A svéd hatékony kollagéntermékek tartalmazzák azokat a vitaminokat és más beépülést segítő és hatásfokozó összetevőket is, amelyek kötelezőek egy igazán jó készítményben!

Kattints a képre!

A Vitalissimo webáruház többféle folyékony kollagénterméket kínál, így bárki megtalálhatja közöttük azt, ami a kedvencévé válhat.


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek