fbpx
4.7 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Elég már a stresszből? Itt a megoldás!

A stressz szorításában

Gyakran érzed úgy, hogy maguk alá temetnek a feladatok?

- Hirdetés -

Egyre nehezebb tartani a magas munkaminőséget a munkahelyeden, ahol a túlórák is szaporodnak? Észrevetted már magadon, hogy feszültebb vagy a családtagjaiddal és a barátaiddal? A teljesítménykényszer vagy a magánéleti problémák okozta feszültség miatt lassan elveszted a talajt a lábad alatt?

Akkor te is napjaink egyik legelterjedtebb kihívásaival küzdesz. Ez a stressz okozta szorongás, súlyos esetben idegkimerültség. De nem vagy egyedül, mert a megoldás itt van a BioXan kiegyensúlyozó gyógynövény-komplex Myrobalan termékkel.

Természetes és hatékony megoldás:
BioXan feszültségoldó gyógynövény-komplex

A gyógynövény-komplex 100%-ig természetes stresszoldó, teljes mértékben mellékhatásmentes és hozzászokást sem okoz, ráadásul vegán, tejmentes és gluténmentes készítmény, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákkal küszködők számára is alkalmazható.

A gyógynövény-komplex készítmény további előnye, hogy nem tompít el, nincsenek mellékhatásai és folyamatosan, gyógyszer mellett is szedhető. A kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, melyeknek köszönhetően csökkenthető a napi feszültség és más stresszhatás.

A gyógynövény-komplex segítségével nyugodtabb leszel és könnyebben elérheted a belső harmóniát.

A gyógynövény-komplex olyan problémákra nyújt 100%-ig természetes megoldást, mint a nagyfokú stressz, a pánikbetegség és a szorongás. Annak érdekében, hogy újra visszanyerd az életed felett az irányítást és gondtalanul élvezd az életet, tegyél vele egy próbát!

Ha úgy érzed, hogy:

  • túl sok a stressz az életedben,
  • sokat szorongsz,
  • időnként pánikrohamok törnek rád,
  • esténként nehezen alszol el és a problémákon rágódsz,
  • hajlamos vagy túlpörgetni magad…

… akkor a 24 gyógynövény erejét tartalmazó BioXan stresszoldó jelentheti a megoldást a problémáidra.

Kattints a képre!

A BioXan készítmény 24 speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, melyek egymást támogatva fejtik ki erőteljes hatásukat. A BioXan a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmény egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaz, így kiküszöbölhetők a mellékhatások.

Mit tartalmaz a BioXan kapszula?

Álombogyó, Arab Jázmin, Aranygyökér, Ázsiai gázló, Borsmenta, Citromverbéna, Fahéj, Fokföldi rekettye, Galagonyavirág, Golgotavirág, Hársfavirág, Illatos macskamenta, Indiai bazsalikom, Indiai citromfű, Kínai csüdfű, Komló, Kudzu, Levendula, Macskagyökér, Orvosi citromfű, Orvosi székfű, Orvosi zsálya, Szerecsendió, Szurokfű

Hogyan szedd a BioXan készítmény?

Naponta 3 kapszula szedése javasolt, egyenletes időközönként. Amennyiben más Myrobalan gyógynövény-komplexet is szedsz, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltéréssel vedd be őket, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását.

Sokan szednek nyugtató-kiegyensúlyozó Myrobalan készítményt nyugtató gyógyszer mellé. Orvosi ellenőrzés mellett, az ő engedélyével és az egyéni állapottól függően csökkenetni lehet a gyógyszerezést. Ez biztató lehet számodra is.

A BioXan folyamatosan szedhető, a készítmény adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják, és az optimálisan működő szerveket nem befolyásolják. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való – de nem túlzott, észszerű határokon belül történő – eltérés nem okozhat túladagolást.

A BioXan már 12 éves kortól adható, akár a kapszulát szétszedve, a gyógynövényport folyadékban feloldva is.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az egyes termékek hatóanyagai a lehető legjobban ki tudják fejteni a hatásaikat. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Vitalissimo egészségáruház stresszmegoldás mesterfokon

A Myrobalan termékcsalád az egyik legnépszerűbb termékcsalád a Testszerviz Vitalissimo egészségáruházban.

A BioXan gyógynövény-komplex a mi vásárlónk körében is bizonyította hatékonyságát!

Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmény egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaz, így a tapasztalatok alapján mellékhatás mentes.

Kattints a képre!

A termékismertető forrása: Bioxan termékleírás
Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott BioXan gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek