fbpx
6.7 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

5 kiegészítő, ami népszerű az életmódváltók körében – és nem véletlenül!

Te is gondoltál már arra, hogy érdemes lenne kipróbálnod néhány táplálékkiegészítőt, amik könnyebbé tehetik számodra az életmódváltást?

- Hirdetés -

Esetleg már körbe is néztél, mik a lehetőségeid, de elvesztél a kínálatban? Nem csoda, hiszen rengeteg különböző termék létezik, a felsorolt előnyök pedig minden esetben remekül hangzanak – de vajon mi az, amire valóban szükséged lehet? Megmutatunk 5 olyan kiegészítőt, ami nagyon népszerű azok körében, akik az életmódváltás mellett döntenek, hogy neked is egyszerűbb legyen a választás!

5 népszerű kiegészítő életmódváltóknak

1. Kollagén

kollagén az egyik legnépszerűbb kiegészítő napjainkban – természetesen okkal! Ez egy olyan fehérje, amely jelen van a csontokban és az ínakban éppúgy, mint a bőrben és a hajban, a titka pedig abban rejlik, hogy rendkívüli teherbírásának köszönhetően nagyban felel ezeknek a rugalmasságáért. A szervezetünk azonban az idő előrehaladtával egyre kevesebbet termel ebből a létfontosságú fehérjéből, így mindenképp jó ötlet ezt pótolnunk! Akár poralapú terméket keresel, akár inkább a kapszulákra szavazol, biztosan megtalálod a számodra tökéletes kollagént – érdemes végiggondolnod, milyen formát preferálsz és milyen céllal szeretnéd szedni a terméket, ez rengeteget segít majd a döntésben, hogy számodra melyik a legjobb verzió.

2. Protein por

protein por kapcsán van benned egy kis idegenkedés, mert még nem próbáltál ilyesmit? Itt az ideje, hogy ez megváltozzon!

A protein por hatalmas segítség lehet a hétköznapokban mindazok számára, akik szeretnének egészségesen táplálkozni és odafigyel arra, hogy minden tápanyagból megfelelő mennyiséget juttassanak a szervezetükbe. Ez a fehérje esetében kicsit trükkös lehet – ha nincs időnk előre kigondolni, mit is együnk és hirtelen kell beszereznünk valamit, gyakran azon kaphatjuk magunkat, hogy a szénhidrátok és zsírok esetében túl is teljesítettük az ajánlott bevitelt, de a fehérjét nem vittük túlzásba.

Ha ezzel nincs is problémánk, akkor is jól jöhet a protein por, hiszen kényelmes és gyors megoldás, ráadásul változatos ízekben elérhető és nagyon finom. A kis kiszerelésű mintáknak köszönhetően pedig számtalan ízt ki is próbálhatsz – mit szólnál ma egy klasszikus csokis brownie ízű turmixhoz, holnap pedig valami ütős újdonsághoz, mint például a vajas popcorn vagy az epres sajttorta?

3. Kreatin

Ha az edzés témakörébe már beleástad magad, akkor biztosan elgondolkodtál rajta, vajon érdemes-e kreatint szedned. Ez a termék bizonyos mozgásformák esetén segíthet az erőnövelésben, esetleg a teljesítményed fokozásában is, de bármely sporthoz tökéletes választás lehet. Ráadásul a használata is egyszerű és kényelmes – miért ne próbálnád ki?

4. Multivitamin

Nem is kérdés, hogy egy jó multivitaminra mindenkinek szüksége van, pláne akkor, ha odafigyel az egészséges életmódra! Mindennek az alapja a kiegyensúlyozott, tápanyagokban és vitaminokban gazdag táplálkozás, azonban így is nagy az esélye annak, hogy a vitaminokból és ásványi anyagokból nem tudunk annyit bevinni a szervezetünkbe, mint amennyire szüksége lenn. A legjobb megoldás erre egy jól megválasztott táplálék-kiegészítő. Szuper és praktikus lehetőség lehet egy multivitamin, aminek gondosan alakították ki az összetételét, figyelve az igényeinkre – ma már specifikusan nőknek és férfiaknak kifejlesztett termékek is léteznek, így még inkább testreszabható a választás!

5. Fehérjedús snackek

Habár nem klasszikus táplálékkiegészítők, de minden életmódváltó hétköznapjait feldobja néhány egészséges finomság! Ha szeretnél felkészülni azokra a helyzetekre, amikor rád tör az éhség, de nincs lehetőséged, csak néhány gyors falatra, esetleg nagyon vágysz egy kis édességre, remek megoldást jelenthetnek a fehérjeszeletek és más proteinben gazdag, alacsony cukortartalmú nassolnivalók: hihetetlenül széles a választék, a vegán termékektől kezdve az isteni mogyorókrémes ostyáig, bármit választhatsz, amire csak vágysz!

Sőt, már a proteines popcorn vagy chips is elérhető, ha inkább a sós harapnivalók hiányoznak. Jó ötlet lehet szétnézni az egészséges alapanyagok között is, talán nem is gondolnád, ezek milyen új dimenziókat nyitnak majd a sütés-főzés terén! Hallottál már például a mogyoróvaj porról, ami 70%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a klasszikus mogyoróvaj, mégis ugyanolyan intenzív mogyorós ízélményt ad? Fedezd fel, mennyi izgalmas lehetőség vár rád, ha kibővíted az eddig használt alapanyagok tárházát!

Érd el a céljaid a Myprotein segítségével

Még nem találkoztál a márkával? Itt az ideje, hogy megismerd! A Myprotein egy vezető sporttáplálkozási márka, amely minőségi termékek óriási kínálatát biztosítja, köztük fehérjeporokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, magas fehérjetartalmú ételeket, snackeket és technikai ruházatot.

És hogy miért különleges a Myprotein? Törekvésük, hogy világszerte lendületet adjanak az embereknek a célkitűzéseikhez, a mindenki számára elérhető legjobb sporttáplálkozási termékek által. Széleskörű kínálatukból nem hiányozhatnak a vegetáriánus, vegán, tejmentes vagy éppen gluténmentes termékek sem, így gondoskodnak arról, hogy valóban bármely vásárlójuk élvezhesse a magas minőségű táplálkozás előnyeit!

Támogatott cikk

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek