fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Itt az évszázadok óta használt titkos skandináv Életelixír!

Tudtad, hogy a nyírfát évszázadok óta ismerik gyógyhatásairól, leveleit és nedvét vesekő, ízületi és veseproblémák, valamint bőrbetegségek kezelésére javasolta a néphagyomány?

- Hirdetés -

Nem minden alap nélkül!

A nyírfa nedvét kora tavasszal csapolják, így nyerik azt a népszerű italt, amely az egészségre gyakorolt jótékony hatásairól ismert.

Olvasd tovább a cikket, és ismerkedj meg az egyedülálló nyírfavízzel, ami egy korlátozott mennyiségben gyártott termék!

Ősi néphagyomány

A nyírfa régóta ismert és elismert gyógynövény, a levelében levő hatóanyag hivatalosan elismert a vesekőoldó tulajdonságainak köszönhetően.

A levelek flavonoidokat tartalmaznak. A rügyekben, zsíroldékony flavonoidok is találhatóak.

Az északi népek (lappok, vikingek) gyakran használták a gyógyító tulajdonságai miatt egészen a 10. századig visszamenően. Az amerikai indiánok a nedvét vértisztításra, a levelét ízületi bajokra és vesére, a kérgét bőrbetegségekre használták.

Szent Hildegárd is említi a nyírfa barkájának sebgyógyító hatását. Egy 1565-ből származó olasz leírás a nyírfa vesekőoldó hatásáról számol be.

A nyírfát nagy tisztelet övezi azoknál a népeknél, ahol sok természetes nyírfaerdő van, ők a bölcsesség és a világmindenség fájának tartják.

Nyírfavíz

A nyírfavíz vagy nyírfanedv, népies nevén „virics” pontosan az, amire a neve utal: a nyírfa nedve, amit kora tavasszal csapolnak úgy, hogy egyszerűen fúrnak egy lyukat a fába, és beledugnak egy csövet.

Csupor Dezső gyógyszerész-fitoterápiás szakember szerint is a nyírfavíz joggal tekinthető egy egészséges, különleges ízű üdítőitalnak. (házipatika.com)

Natur Tanya® Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv®

A Nordic Koivi® bio nyírfanedvet úgy fogyaszthatod a palackból, ahogy azt a természet előállította.

A nyírfák nedve gyorsan romlik, ezért más gyártók és forgalmazók gyakran cukrot vagy citromsavat adnak hozzá.

A Nordic Koivi® bio nyírfanedv semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Hogy tud elállni a romlásnak tartósítószerek nélkül, illetve hogyan tudja megőrizni őrizni a benne levő értékes anyagokat?

Nos, ez egy olyan ipari titokként kezelt palackozási technológiának köszönhető, ami több mint 10 éves kutatómunkának az eredménye.

Ez a termék valódi nyírfanedv, és nem nyírfalé vagy nyírfalé üdítő.

A fanedvet egy évben csak egyszer tudják palackozni, amire 3 hét áll rendelkezésre. Egyszóval ez a termék limitált szériás, nem tömeggyártott.

És ennél természetesebb wellness italról szerintem még nemigen hallottál!

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv egy olyan életelixír, ami erőt és immunitást ad a nyírfáknak, és az embereknek is.

A szerves anyagokban gazdag fanedv, akár csecsemőkortól fogyasztható.

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv:

  • támogatja az immunrendszer egészségét
  • hozzájárul hormonális egyensúly és a
  • sav-bázis egyensúly fenntartásához
  • természetes izotóniás ital
  • fokozza a fizikai és szellemi erőnlétét
  • felgyorsítja testünk saját salaktalanító folyamatait.

Sportolóknak is ajánlott, mert:

  • megőrizi fizikai igénybevétel esetén a test, folyadék- és elektrolit-háztartás egyensúlyát
  • azonnali regenerációt nyújt maximális intenzitású terhelés mellett is
  • csökkenti az izomláz kialakulásának esélyét.

A nyírfanedv sokféle jótékony hatású anyagot, főként betulint, komplex szerves savakat (nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületeket, amiket a növények termelnek saját védelmükre).

Az ital íze az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés utóízzel, valamint egy kis faaromával.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Újszülött kortól adható (kezdetben napi 10-20 ml).

Általános adagolása 6 éves kortól, napi 1dl, reggel éhgyomorra. Ez napjában ötször is megismételhető (5x1dl), mert az adagolás függ az egyéni életmódtól (pl.: sportoló), és a környezeti változóktól is (pl.: magas hőmérséklet, és páratartalom).

NÉHÁNY BEVÁLT TIPP AZ ALKALMAZÁSHOZ:

Belsőleg: Mielőtt lenyelnéd, tartsd egy kicsit a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. Ha hányinger vagy fejfájás gyötör, igyál meg 2,5 dl nyírfanedvet és dőlj le 20 percre. Még a másnaposság is enyhíthető, ha lefekvés előtt elfogyasztasz 2,5 dl nyírfanedvet.

Ha böjti napot tartasz, akkor 1 palackot ossz 5 részre, és úgy idd, más folyadékok kíséretében.

Külsőleg: a nyírfanedv a bőr számára is fontos anyagokat tartalmaz. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet. Alkalmazható az arcra, nyakra és a dekoltázs bőrére is.

A Nordic Koivi® bio nyírfanedv a Vitalissimo Testszerviz Egészségáruházban is kapható!

Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek