fbpx
11.2 C
Budapest
2024. március 13. szerda

Testszerviz

Webáruház

Hölgyek öröme

Egy irodalmi párhuzam

Émile Zola francia regényíró (1840-1902) Hölgyek öröme című könyve egy hatalmas párizsi áruház, az Au Bonheur des Dames (Hölgyek öröme) életét mutatja be.

- Hirdetés -

A Kulcs a nőiséghez című új Testszerviz könyvünk, szintén a hölgyek mindennapjairól szól, de nem a szép ruhák, csipkék, táskák és cipők vonatkozásában, hanem a női egészség értékét kínálja.

A könyv szeptember végén jelent meg, és a kiadása óta eltelt bő hat hét alatt szépen érkeznek az olvasóink elismerő szavai is.

Kulcs a nőiséghez könyv visszajelzések

Ezek a visszajelzések valóban azt mutatják, hogy az olvasóink örömmel fogadták a könyvet és megelégedéssel is olvassák.

Íme néhány újabb olvasói visszajelzés a már közreadottakon kívül.

„Nagyon örülök, hogy megvásároltam a könyvet. Rendkívül hasznosnak tartom, a családban és az ismerőseim között is ajánlani fogom.” V-né. Sz. E.


„Nagyon hasznos, tanulságos és emberi a könyv! A serdülő lányomnak is vettem, ő is olvassa a saját példányát.” Sz. V.


„A könyv nagyon érthetően leírja a női szervezet működését, sok mindent megtudtam belőle. Már megvannak a Kulcs a hormonokhoz és a Kulcs a testhez című könyvek is, mégis sok új információt olvastam ebben könyvben is.” O. E.


„A Kulcs a nőiséghez könyv pont olyan, amit olvasni szerettem volna a női egészségről! Mindenkinek ajánlom!” V.V.


„Nagyon hasznos és érthető a könyv, egy nő egész életéről ad egészségügyi szempontból egy átfogó képet. A lányomnak különösen fontos lesz elolvasnia, mert ő még a gyermekvállalás előtt áll.” G. A.


„Megvan minden Kulcs könyvem, és ez is nagyon szépen beleilleszkedik a „Testszerviz könyvtáramba”. Ezt a könyvet is nagyon érthető és hasznos olvasmánynak tartom, éppen úgy, ahogy a többi Kulcs könyvet is.” H. I.


„Még csak most olvasom a könyvet, már több mint a felénél tartok. Már az eddig elolvasott részt is nagyon érdekesnek, személyhez szólónak tartom. Ebben a könyvben sok hasznos információt találtam a hormonjaim működéséről.”  T-né M. E.

Te még nem olvastad a Kulcs a nőiséghez című könyvet?

A fentiek és a korábbi visszajelzések alapján egyáltalán nem is túlzás azt állítani, hogy a Kulcs a nőiséghez című könyvnek ott kellene lenni minden nő keze ügyében, és el kellene olvasni azt akár még kamaszlány, akár dolgozó nő vagy nyugdíjas nagymama az illető.

Ez a könyv minden női korosztálynak hasznos ismereteket ad át, sőt, a könyvben leírtakat jó lenne tudni a férfiaknak is. Biztos vagyok benne, hogy ebben is egyetértenek velünk az olvasóink!

Rendeld meg itt!



Vitalissimo – a női egészség webáruháza

A Testszerviz Vitalissimo webáruház is nagy figyelmet szentek az egészségtudatos hölgyeknek. Ezért létrehoztunk egy „Női egészség” áruházi kínálatát, ahol minden megtalálható, amire egy mai modern nőnek szüksége van a mindennapok során.


Kattints a képre!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek