fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Miért kellene ennek így maradnia?

Kedves Lányok és Asszonyok!

- Hirdetés -

Vajon meddig néznek még mindig szemlesütve magunk elé, amikor szóba kerülnek azok az „illetlen dolgok”, amikkel kapcsolatban száz évvel ezelőtt egy „tisztességes nő” nem beszélt férfiak előtt?

Hogy világos legyen miről van szó, akkor a Downton Abbey egymást követő részei érzékeltetik ezt a fajta légkört.

Ma már talán mégis elvárható lenne, hogy a férfiak számára sem lehet homályos sejtelem, hogy mi zajlik egy nő bugyijában, és az is fontos lenne, hogy egy nő is pontosan tisztában lenne azzal, hogyan működik a szervezete, és mit tehetne azért, hogy jóval egészségesebb legyen.

Mert szenvedhet – csak példaként:

– pattanásoktól

– menstruációs görcsöktől

– hőhullámoktól

– lehetnek petefészek cisztái, hogy csak néhány példáról írjak, ami megkeserítheti egy nő életét.

Vagy nem így van?

Az a pontos tudás, amire minden lánynak, asszonynak szüksége van a tinikortól nagymamakorig, benne van a Kulcs a nőiséghez című új Testszerviz könyvben, ami nem csak nők kezébe való!

Csak néhány fejezetcím a könyvből:

  • Miről mesél a menstruációs ciklus?
  • PMS
  • Változókor
  • Pajzsmirigybajok
  • Csontritkulás

Ez a könyv nem csak egy nő életét változtatja meg,
hanem a párjáét és a családjáét is!


Rendeld meg a könyvet a képre kattintva!

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a könyvben olvasható tudnivalók használatát,
a Vitalissimo webáruházban létrehoztunk egy „női egészség” termékkínálatot, ahol megtalálható minden, ami a női egészség megőrzéséhez és helyreállításához kell.


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek