fbpx
23.4 C
Budapest
2024. április 28. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Az ezüst ragyogása múlhatatlan

Sokan kicsit félnek az ezüsttől, az ezüstből készült ékszerektől. Na nem azért, mert esetleg nem vonzóak, ellenállhatatlanok és szépek, ugyanis ezek a jelzők kivétel nélkül stimmelnek. Aggodalomra többnyire az az elgondolás ad okot, hogy az ezüst fénye könnyen megfakul, elhalványul, így aztán a belőle remekelt ékszerek csillogása is csak múló ábránd. De vajon igaz ez? Vagy nem több alaptalan félelemnél?

- Hirdetés -

Az ezüst gondoskodást igényel, de túlgondolást semmiképpen

Az ezüstről érdemes tudni, hogy egy kifejezetten puha fém, ami törődés nélkül az idő előrehaladtával bizony elszíneződhet. Az eső, a termálvíz, a folyamatos pára felgyorsíthatják ezt a folyamatot. A fekete ezüst-oxid réteg, ami eltorzíthatja az ékek szépségét a legtöbbek számára nem ismeretlen. Viszont sokan azt hiszik, hogy ez az a típusú réteg, ami csak nagy nehézségek árán távolítható el. Pedig az igazság az, hogy pár mozdulattal könnyen és egyszerűen pont tehető a dolog végére.

Az ezüst férfi és női ékszerek trendiek, vonzóak és kétségtelenül inspirálják a híres-neves gyártókat. Ott vannak például a Fossil ékek, amik kicsit sem mindennapiak, hűen a márka stílusához, ám mégis kifinomultak, nemes egyszerűséggel hordásra teremtettek. Aki a vadabb, exkluzívabb, extravagánsabb modelleket kedveli Michael Korsnál ütősebb tervezőt nem is találhat magának! A vagányság a cég portáján legalább ugyanannyira megingathatatlan, mint a divatosság. És akkor a felsorolást napestig folytathatnánk.

Következhet a nagy titok?

Az ezüst tisztítás sikeréhez vezető út a napnál is világosabb és nem övezi semmiféle rejtély! Pusztán szappanos vízre, és egy mikroszálas törlőkendőre van szükség az eredményes mutatványhoz. A meleg vízben buborékok megjelenéséig elkevert szappanos oldatban csupán meg kell úsztatni az ezüstöket és egy kicsit várni. A kényesebb részekhez puha sörtéjű fogkefével könnyedén hozzá lehet férni. Végül a pihe-puha törlőkendős áttörlés után már következhet is a gyönyörködés, a csodálatosan csillogó-villogó ékekben. Ennyi a technika, ennyi a furfang és ennyire könnyeden borítékolható a ragyogás!

Partner cikk

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek