fbpx
17.9 C
Budapest
2024. március 28. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Ólombottal fejbe

Aluszékonyság, túlsúly, szorulás, fázékonyság, menstruációs zavarok, végtagzsibbadás magas vérnyomás, testszerte vizenyő, ödéma?

- Hirdetés -

Kell ennél több ahhoz, hogy ráébredj, tenned kellene valamit?

Amikor a pajzsmirigyhormon szintje még csak kismértékben tér el a normálistól, a tünetek nem jellegzetesek, így általában nem is tulajdonítunk nekik jelentőséget.

Legtöbbször az enyhe fáradékonyságon és a koncentrációs képesség romlásán kívül más nem érzékelhető. Komolyabb esetben már az anyagcsere lelassul, lassabb lesz a mozgás, a beszéd, a gondolkodás is, érdektelenség alakulhat ki, ami könnyen összetéveszthető a depresszióval. Ilyenkor gyakrabban lépnek fel alvászavarok, valamint szorongás és más testi bajok.

Az ember tényleg úgy érzi magát, mintha furkósbottal fejbe verték volna…

A Vitalissimo webáruház termékkínálata most bizonyítottan eredményes termékkel segít ezekben az esetekben is.

A Myrobalan TIROGLAN pajzsmirigy-alulműködés elleni gyógynövény-komplexe hormonmentes, nincsenek mellékhatásai, folyamatosan, nem lehet hozzászokni, és nem terheli meg a szervezetet!

Ez a speciálisan összeválogatott és összeállított természetes növényi hatóanyagú pajzsmirigyserkentő, regeneráló hatású készítmény támogatja a pajzsmirigy hormontermelését és vitalitását. Gyógyszer mellett is szedhető.

A Wise Tree Naturals Jód és szelén komplexe szintén ajánlott pajzsmirigy-alulműködés esetén. A jód mellett a szelén az a nyomelem, amely elengedhetetlen a megfelelő pajzsmirigy hormonhatáshoz.

Ez a készítmény a két nyomelem mellett még más, speciális összetevőket is tartalmaz, mint az indiai balzsamfa kivonat, amely részben a pajzsmirigyhormon termelését stimulálja, részben pedig a máj antioxidáns szintjét növeli.

Most érdemes azonnal rendelni,
mert a Vitalissimo webáruház és a Testszerviz együttes
születésnapi akciója különleges nyereményakcióval ünnepel!


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek