fbpx
14.6 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Autó szerviz nőknek

Ma életmőódunk egyik meghatározó darabja az autó. És a hölgyek sem kivételek ez alól. A vezetés ma már nemtől független. A szerviz ugyanakkor inkább férfi műfaj. Vagy mégsem?

- Hirdetés -

“Megnyílt az első olyan női autószerviz, ahol kifejezetten csak nők fogadják a női Ügyfeleket.” – olvashatjátok több online magazinban. De vajon, kitaláljátok, hogy hol érhető el ez az új hely?

Természetesen nem máshol, mint nálunk a Green Car Premium Szerviznél! Most pedig a kulisszatitkok mögé avanzsálunk Benneteket, hogy szélesebb perspektívában is beavassunk a legújabb szolgáltatásunkba.

Sokat gondolkodtunk, hogy hogyan is tudnánk a legtöbb Nő számára elérhetővé tenni szervizszolgáltatásainkat olyan formában, hogy a Hölgyek a legnagyobb bizalommal fordulhassanak szakértői kollégáinkhoz. Hiszen ez egy olyan szakma, amihez a Hölgyeknek egyáltalán nem kell, hogy értsenek. Itt az a legbiztosabb, ha a kezünkbe adják a slusszkulcsot, mire pedig visszaérkeznek a szervizünkbe, már csak a megjavított gépjárművükbe kell beszállniuk! 

Többen ismeritek azt a kellemetlen érzést, amikor az autó valamilyen furcsa hangot ad ki, vagy itt-ott jelez, hogy ideje megnézetni szakemberrel. Nők ezrei tapasztalhatták meg azt a helyzetet, amikor a férfiak autókról, alkatrészekről, fékbetétekről beszélgetnek, és ők pedig csak pislognak, hisz nem rendelkeznek ezzel a tudással. Bár a nők gyönyörűen vezetnek és sok visszajelzés alapján szeretnek is négy keréken az utakon közlekedni, az autó alkatrészeivel azonban a legtöbben nincsenek mindig tisztában és ezzel az ég világon semmi probléma nincs. 

Így gondoltunk egyet, és megvalósítottuk azt a szolgáltatást, amivel Nők ezreinek tudunk támaszt nyújtani. Ha legközelebb furcsa hangokat hallasz az autó bármelyik részéből, ha azt érzed vezetés közben, hogy valami nincs rendben és fogalmad sincs, hogy mi lehet a probléma, akkor irány a pénztárcabarát Autószerviz Nőknek a Green Car Prémium Szerviz égiszege alatt működő szolgáltatása

Hallottad már, hogy autószerviz nyílt nőknek?

Mi gondoskodunk arról, hogy az ember lánya egy pillanatig se legyen zavarban

… ha nem találod a megfelelő szakszavakat, hogy mi is lehet a probléma a gépjárműddel. Hölgy vendégeink, Hölgy munkatársainknak mondhatják el az autón tapasztalt megéléseiket, így a szakembereink 100%-os garanciát vállalnak arra, hogy mire visszaérkezik a kedves Hölgy Ügyfelünk, az autó megjavítva fogja várni! 

Ugyanakkor az elfoglalt Nőkre is gondoltunk, akik akár egyedül nevelnek gyereket, több fronton állják meg a helyüket vagy egyszerűen csak nincs idejük szervizbe vinni a meghibásodott gépjárművüket. Erre is megtaláltuk a megoldást: az Autószerviz Nőknek kérésre házhoz megy az autóért és vissza is viszi azt. Törekedtünk a kényelmi megoldásokra, és arra, hogy minden Nő életét könnyedebbé és felszabadultabbá varázsoljuk.

Ez a célunk és ez a küldetésünk, hogy Nők ezreinek adjunk biztos támaszt

… ha az autójukkal bármi is történik. Fontosnak tartjuk, hogy a Nők idejét is maximálisan tiszteljük, így a hozom-viszem szolgáltatásunkkal is erre törekszünk, hogy a Nők két legfontosabb szempontját is előtérbe helyezzük: az idejüket és az energiájukat!

Hosszú távban gondolkodunk és rengeteg megvalósításra váró ötlet van még a zsebünkben. Addig is legyél Te a következő Hölgy vendégünk, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legnagyobb bizalommal térj vissza hozzánk a következő alkalomkor is.

A vezetés legyen számodra élmény… a többit pedig bízd ránk nyugodtan! 

Autószerviz Nőknek Csapata

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek