fbpx
9 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

„A sötét középkort éljük, ha álláskeresésről van szó.”

Érkezik egy cápa, akivel körbeúsztuk az álláskeresőkre leselkedő kihívásokat, nehézségeket és a új munkatársakra vadászó vállalatok digitalizációs baklövéseit – hogy azután megoldást is adjuk mindkét félnek! Szókimondó adás Erdőssy Gellérttel, a CV Shark alapítójával!

- Hirdetés -

Az adásban erről volt szó

  • [Friss felmérés] A mostani álláspiac képe – mit gondolnak az álláskeresők?
  • Mit utálnak leginkább a jelöltek?
  • Mit lehet és mit kellene automatizálni a cégeknek?
  • Miért nincs jelöltkövetési szoftver a vállalatoknál?
  • Tudnak angolul a HR-esek? Egyáltalán mihez értenek?
  • Vállalatok online jelenléte, személyes brand vs céges brand
  • Átveszik a robotok a toborzási és jelöltkiválasztási feladatokat?

Erdőssy Gellért

CV Shark alapítója és ügyvezetője, Magyarország első számú önéletrajz szakértője

Küldetése, hogy mindenki ráeszméljen a saját egyediségére, hogy aztán tudatosan alakíthassa a karrierjét és olyan állásban dolgozhasson, ahol kiemelkedőt képes alkotni.

Gellért az elmúlt években létrehozott egy gyakorlatias, megbízható és mindenki számára működő álláskeresési módszertant, amivel többezer embernek segített a munkahelyi előrelépésben és az állásváltásban. Gyakori előadója állásbörzéknek, konferenciáknak és szakmai rendezvényeknek. Az elmúlt években számos meghatározó piaci szereplővel dolgozott együtt.

Digitális bennfentes podcast

Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel. A műsor házigazdája Bogyó Péter digitális átalakulás tanácsadó/mentor.

Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek