fbpx
14.6 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Női gondok – Megoldások

Haness Rita gyógytornász és professzionális gátizomtréner, Testszerviz konzultáns a női kismedence és inkontinencia problémák szakértője. Tréningjeivel nők százainak segít abban, hogy a női gondokat megoldják egyszerűen, hatékonyan és tartósan.

- Hirdetés -

Rita így ír mind ezekről:

„A megelőzés a szívügyem. Nagyon fontosnak tartom, hogy a hölgyek tudják milyen veszélyek leselkednek a kismedencei egészségükre hosszú és tartalmas életük során. Nem mindegy, hogy milyen rendszeres mozgást választanak, mennyit ülnek, fizikailag mennyit erőlködnek akár az edzőteremben, akár a munkahelyen, akár a gyermekeiket emelgetve. Hogyan zajlottak a szüléseik, milyen minőségű a kötőszövetük, túlsúlyosak-e, gyenge vagy erős a hasfaluk, milyen a tartásuk és még sorolhatnám. Az összefüggéseket látni kell, mert a nők öntudatlanul kárt tehetnek magukban és megkeseríthetik az életüket inkontinenciával, méh-hólyag-végbél süllyedéssel és egyéb kellemetlenebbnél kellemetlenebb kismedencei problémával. 

A megelőzést támogató ismereteket személyes vagy online Professzionális Intim Tréningjeimen könnyű elsajátítani a Kegel gyakorlatokat tovább fejlesztő funkcionális gátizom tornával együtt. Foglalkozásaimon egyre több nő válik tudatossá kismedencéjére és gátjára. Hasznos és átfogó életmódbeli és gyakorlati ismereteikkel képesek hosszútávon helyreállítani és megőrizni női egészségüket. Engem ez boldoggá tesz.

Személyes és online csoportos vagy egyéni Professzionális Intim Tréningre itt tudsz jelentkezni !

Kattints a képre!

Szeretettel várlak!

Haness Rita

Haness Rita
Haness Ritahttps://testszerviz.hu/magyar-konzultansok/haness-rita---testszerviz-ujbuda/
Gyógytornász, Gátizomtorna terapeuta, Testszerviz konzultáns

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek