fbpx
7.1 C
Budapest
2024. április 16. kedd

Testszerviz

Webáruház

A fogyás 5 titka felfedve

Dübörög a fogyókúra biznisz. Újabb és újabb kúrák, varázsbogyók, csodaszerek, hihetetlen történetek hozzák lázba a fogyókúra rajongókat.

- Hirdetés -

Beszéltem olyannal, aki sportot űz belőle, hogy minden csodabogyót kipróbáljon. És ők a legjobb vásárlók a fogyókúra üzletben. Mindent megvesznek, amit eléjük raknak.

Aztán beszéltem hitehagyott emberrel, aki már mindent is kipróbált és végleg lemondott az ideális alakról, most azzal foglalkozik, hogy önmagam elfogadása olyannak, amilyen vagyok.

Ebben a műfajban is vannak bőven.

Most feltárom nektek 8 éves tapasztalatok alapján, hogy mi a sikeres fogyás 5 titka.

  • Csak a személyre-szabott megoldások működnek. Mindenkinek más a teste, ezért mindenkinek másra van szüksége! Egyedi vagy és az út is az, amin az ideális testedhez visszajutsz. A sablonok nem működnek mindenkinél. Ha működnének, már mindenki karcsú lenne. Szóval keresd meg a saját utad!
  • Megfelelő tudás nélkül nincsenek tartós eredmények. Ha nem tudod, hogyan működik a tested, esélyed sincs. Persze nem kell orvosnak képződnöd, csak az alapokat kell ismerned, közérthető szavakkal, hogy tényleg értsd meg hogyan működik a tested! Legyenek meg a KULCS-ok a testedhez!
  • Tudnod kell, hogy vissza lehet csinálni azt, ami elromlott. Bíznod kell a testedben. A tested vágyakozik a dinamikus egyensúlyra, állandóan azért dolgozik, hogy ezt elérje. Minden egyes pillanatban ezért küzd. Ha támogatod, eszméletlen erővel állítja magát helyre. Szóval csak támogatnod kell és ő elvégzi a megfelelő munkát.
  • Találd meg azt a programot, amelynél egy mentor is ott áll. Egy olyan személy, aki támogat, szakmailag terelget, a nehéz pillanatokon átsegít, bizonyított eredményei vannak és heti rendszerességgel konzultál veled. Ezen felül bármikor kommunikációba tudsz vele lépni, ha úgy érzed, hogy azonnal segítségre van szükséged.
  • Ne a lemondások jelentsék a programot! Amikor azt hallom, hogy ezt, vagy azt nem lehet, le kell mondanom a szeretett dolgokról, a kedvencekről, akkor a vészvillogó azonnal kapcsoljon be! Nem lehet lemondásokból hosszútávú életmódot faragni. Ha megkérdezed, hogy a kedvenc fagyim belefér-e és a válasz az, hogy igen, akkor reménykedhetsz. Az lehet, hogy bizonyos dolgokat csökkenteni kell, ugyanakkor a cél az, hogy egyensúlyban legyenek a tányérodon a dolgok.  

És végül, akarj azonnali és gyors eredményeket! Ki akarna heteket várni az első sikerélményre?

Persze ne heti 5 kiló fogyást, ne azt, hogy a vérnyomásod azonnal helyre álljon. Reális dolgokat akarj, és vedd észre, hogy az életmódváltás nem csak a fogyásról szól. Örülj minden apró sikernek. Egy pihentetőbb éjszaka, egy kicsit több energia, egy kicsit kevesebb puffadás, egy kicsit könnyebb mozgás, szóval figyeld magadon a változásokat.

Egy ilyen programnál a fogyás melléktermék. És milyen szenzációs melléktermék, ha nem kínlódással, lemondásokkal, szenvedéssel éred el és főleg tartós is lesz!

Ne habozz! A most a legjobb pillanat, hogy belekezdj! Később sem lesz könnyebb, vagy egyszerűbb! Később sem lesz több időd, energiád, kedved!

Megérdemled a sikert, a tested pedig azt, hogy jól bánj vele!

Start!

Segítünk neked is!

Ha többet és gyorsabban akarsz változtatni akkor az életminőség teszt vonalon indulj!

Egy teszt és elindultál a helyes úton! Csak csináld!

ITT TUDOD KITÖLTENI A TESZTET!

És ha rögtön kezdeni akarsz valamit akkor

Csináld Magad Testszerviz Program!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek