fbpx
22 C
Budapest
2024. június 15. szombat

Testszerviz

Webáruház

Nyirokpezsdítés – az ideális testsúly egyik kulcsa

Kevéssé ismert, hogy az immunrendszerünk és testünk méregtelenítésének egyik fontos része a nyirokkeringés, ami a vérkeringéshez hasonlóan működik, és a testünkben az úgynevezett szövetnedvet mozgatja a nyirokerekben.

- Hirdetés -

A nyirokerekben keringő szövetnedv vagy más szóval nyirok a vérhez hasonlóan folyamatosan áramlik a testünkben, és a nyirokerek segítségével eljut a nyirokcsomókba. Ezek olyan különleges szűrők, amik megtisztítják a sejtjeink közötti folyadékot a kórokozóktól és salakanyagoktól.

Ezért gyulladások vagy fertőző betegség esetén megduzzadnak a nyirokcsomók, amik alapból a folyamatos szűréssel egészségesen tartják a szervezetünket.

A nyirokkeringésnek nincs olyan mozgató szerve, mint a szív a vérkeringésnek. A nyirok folyamatos áramlásáról az izmok gondoskodnak azzal, hogy összehúzódnak vagy elernyednek. Ez csak akkor fordul elő megfelelő mértékben, ha mozgunk.

Ezért a hosszú órákon át tartó ülés vagy fekvés, azaz a mozgásszegény életmód lelassítja a nyirokkeringést, és a nyirokcsomók nem tudják kellő mértékben átszűrni a testünkben áramló sejtek közötti folyadékot, így a kórokozók és a salakanyagok nem lesznek eltávolítva a megfelelő módon.

A nyirokrendszer nem elégséges működése miatt a testünkben folyadék halmozódhat fel, ami ronthatja a sejtek tápanyag- és oxigénellátását, valamint károsan befolyásolja a bennük zajló folyamatokat. Ezek a káros változások derékbőség növekedést, a bőr minőségének romlását, valamint a cellulitisz tüneteinek megjelenését okozzák.

A Vitalissimo webáruház LYMPID NYIROKRENDSZER- ÉS VÉRTISZTÍTÓ KÉSZÍTMÉNYE segíti a nyirok megtisztítását, ami hozzájárul a testünk méregtelenítéséhez.

A méregtelenítés a szervezet természetes folyamata, aminek segítségével a méreganyagok ki tudnak ürülni a szervezetből. A LYMPID egy olyan természetes készítmény, ami 13 gyógynövény egyedülálló kombinációjával tisztítja meg a vért és a nyirokrendszert.

A készítmény hatóanyagai serkentik a káros anyagoknak az elvezetését, csökkentik az ödémát, a végtagduzzanatot, és segítik a felesleges folyadék eltávolítását a szervezetből.

A Lympid a nyirokrendszer és a vér megtisztításával:

 • csökkenti az ödémát, a nyirokcsomó duzzanatot;
 • megszüntetheti a végtagmerevséget, szövetduzzanatot, fájdalmat;
 • megállíthatja a makacs súlygyarapodást,
 • mérsékli a krónikus gyulladásos folyamatokat,
 • csökkentheti az ismétlődő fertőzések esélyét.

Az imént ismertetett készítmény mellett a Vitalissimo webáruház

CLEANSE: VÉR- ÉS NYIROKRENDSZER, MÁJTISZTÍTÓ PROGRAMJA

egy jól működő megoldás lehet a méregtelenítés serkentésére.

A máj és a nyirokrendszer jó működéséhez jól jöhet egy kis támogatás. A méregtelenítésre sok esetben már csak akkor gondolunk, amikor megjelenik már valamilyen tünet vagy betegség.

A „Cleanse: vér- és nyirokrendszer, májtisztító program” egy teljesen természetes megoldás, ami:

 • támogatja és serkenti a máj működését,
 • megtisztítja a vért és a nyirokrendszert,
 • csökkenti az ödémát, a végtagok dagadását,
 • és erősíti az immunrendszert.

A ‘Cleanse – vér & nyirokrendszer & máj tisztító program’ az alábbi 2 kiváló gyógynövényes készítmény segítségével támogatja a méregtelenítő szervek működését.

 • Limpyd – megtisztítja a nyirokrendszert, a nyirokfolyadékot, továbbá a vért.
 • LivR – megtisztítja, regenerálja és védi a májat.

A méregtelenítés jótékony hatásai a következők lehetnek[1]:

 • távozhatnak az élősködők (gombák, paraziták) a szervezetből, ezáltal energikusabb leszel,
 • beindulhat a fogyás, ezáltal laposabb lesz a has,
 • helyreállhat a bélrendszer bélflórája, így az immunrendszer erősebb és ellenállóbb lesz,
 • szebb lehet a bőr és egészségesebb a haj,
 • elmúlhat a kínzó puffadás,
 • megszűnhet az állandó rossz közérzet és fáradtság,
 • elmúlhat a gyakori, indokolatlan fejfájás.

[1] Ezeknek a tüneteknek más okai is lehetnek, a pontos diagnózist orvos adhatja meg.

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek