fbpx
10.5 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

Ha unod a fejfájást…

Szörnyülködve nézem a televízió reklámblokkjaiban a tengersok fájdalomcsillapítós reklámot. Időnként 3-4 is belefér egy pár percbe. Vidd a táskádban, legyen nálad mindig, ezt kapd be fejfájásra. Úgyis fájni fog a fejed, szóval készülj előre.

- Hirdetés -

Közel 15 éven keresztül teljesen reális volt nekem is, hogy a fejfájás rendszeresen jön hetente legalább egyszer. Migrén, szédülés, és lehetőleg semmi hirtelen mozdulat, mert szétesik.

Aztán megértettem, hogy az esetek jelentős részében a fejfájás mitől van.

Az epehólyag a nem megfelelő táplálkozás és emésztés miatt egy kissé megduzzad, enyhe gyulladásban is lehet. 

Az epehólyag mögött húzódik egy idegpálya, ami a jobb oldalon megy a testben, a vállon keresztül a fejbe. Amikor a megduzzadt epehólyag ezt az ideget nyomja, fejfájás az eredménye. Már ha a fejfájást „eredménynek” lehet nevezni. Sok esetben ez az oka a jobboldali ízületi fájdalmaknak is.

Egy nagyon egyszerű módszerrel azonnal kezelhető a fájdalom és elmúlik 2-3 perc múlva. 

A jobb oldalon, a szegycsonttól kb 3-4 centire, a borda alá benyúlva akupresszúrát kell az epehólyagra gyakorolni. A borda alá benyúlva megtalálod a pontot, ahol fáj, ha megnyomod. Addig nyomd enyhén, míg a fejfájás nem csillapodik!

Ez egy gyors segély, tüneti kezelés. Az igazi az, amikor az emésztés, a máj működése, az epehólyag működése teljesen helyreáll és megszűnik a fejfájás, a jobb oldali ízületekben elmúlik a sajgás. Nem a gyógyszer a megoldás ilyenkor. A fájdalomcsillapítók a tüneteket nyomják el, nem kezelik a valódi okokat. Ha kezelnék, nem térne vissza többet a fejfájás sem.

Meg kell tanulni, hogy hogyan működik a test, hogyan lehet ideális állapotba hozni.

Amióta sikerült az emésztésemet rendbe hozni, egyetlen egyszer sem fájt a fejem. Visszakaptam heti több órát az életemből, amit aktívan, energikusan és örömteli módon töltök el.

Vessen véget a véget nem érő migrénnek, fájdalomnak!


Tudd meg, mit tehet ezzel kapcsolatban!

JELENTKEZZ MOST!

A test megértésének és magtanulásának legegyszerűbb módja, ha megszerzed és elolvasod Kulcs könyveinket! Minden a testről!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek