fbpx
12.4 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

Hoppá! 8 kiló leugrott…

Az életmódváltás ne legyen nyűg! Nem vagyunk hívei a lemondásoknak, a saját magunk sanyargatásának. Inkább a test rendbehozatalának vagyunk hirdetői. Attól fogyni, hogy jókat eszünk? A filozófiánk – a helyes életmód, az életmódváltás mellékterméke a fogyás!

Úgy egyél, mintha az életed múlna rajta! És ez így is van! Az életed múlik rajta!

- Hirdetés -

A következő sikert Anett küldte a Testszerviz program befejezése után.

Az én Testszervizes sikertörténetem

Még 2014. áprilisában kezdtem el az életmódváltás. Akkor nagy erőkkel vágtam bele, heti 3-4 alkalommal jártam edzőterembe súlyzós edzésekre. Elsődlegesen a cukrot és a fehérlisztet hagytam el. Majd két hónappal később bőrgyógyászati problémáim lettek és a vizsgálatok során kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok, pajzsmirigy alulműködéssel, illetve tejfehérje érzékenységgel. Azóta a pajzsmirigyemre gyógyszert kell szednem, és azóta a súlycsökkenésem is megállt.

Néha lement néhány kiló, néha pedig visszajött, de drasztikusan egyik irányba se változott úgy 2014. augusztusát követően.

Aztán egyszer a Facebookon szembejött velem a Testszerviz oldala, amit akkor be is követtem. Ekkor még csak csendes szemlélője voltam az oldalnak, mert egy újabb csodamódszerrel lefogyhatsz dolgot gondoltam mögé.

Viszont láttam a sok sikertörténetet, amit a testszervíz segítségét igénybe vevők elértek már.

Ez és mert úgy éreztem, hogy a 2020-as évi pandémia miatt néhány kiló felkúszott, illetve ezt az üzemorvos kedvesen közölte is velem (nagyjából annyit mondott, hogy dagadt vagyok, fogyjak le), úgy döntöttem, hogy jelentkezem és kitöltöttem a kérdőívet.

Utána már minden nagyon gyorsan zajlott. Réka felvette velem a kapcsolatot telefonon és elmesélte, hogy miről is van szó pontosan. Hogyan néz ki egy-egy étkezés, mit szükséges elhagyni és mi az amit szükséges beiktatnom a mindennapjaimba.

A változásokat nem éreztem drasztikusnak és aránylag könnyen rá tudtam állni erre az új táplálkozási formára. A legfurcsább számomra a zöld turmix rendszeres fogyasztása volt, de aztán azzal is hamar megbarátkoztam. Érdekes, hogy nem éreztem hiányát semminek se. Az étrend számomra teljesen könnyen tartható volt és továbbra is tartható életformát sikerült ezzel kialakítanom. Néha a családtagoknál tett látogatások idején kicsit nehezebb megoldani a teljesen bűnmentes étkezéseket, de azért ilyen esetben is figyelek, hogy a lehetőségekhez képest a legjobbat hozzam ki belőle.

3 hónap alatt sikerült 8 kilót fogynom, a centik mérésével meggyűlt a bajom, mert azok annak ellenére, hogy szemmel látható a változás, egyáltalán nem mutattak más eredményt, mint az elején.

Ez a súlyvesztés egészen biztosan több lett volna, ha sikerül a mozgást is rendszeresen beiktatnom a napjaimban.

Mostantól azon fogok dolgozni, hogy az étkezéseim mellett több mozgásra kerüljön sor egy hét alatt, hogy el tudjam érni az általam kitűzött álomsúlyomat.

Rékának nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, a konzultációkat és a bátorítást. Az egészből azt sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen találkozni, hogy lássa mennyit sikerült változnom ezalatt a rövid idő alatt is.


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anett is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek