fbpx
6.4 C
Budapest
2024. április 16. kedd

Testszerviz

Webáruház

Vegetáriánusok, vegánok figyelmébe!

Rengeteget vitatkoznak azon, hogy a vegán és vegetáriánus étrend, életmód jó-e a testnek, vagy sem. Érvek és ellenérvek mind a 2 oldalon vannak. Szerintünk nem érdemes ezen vitatkozni. A tapasztalatunk azt mutatja, hogy lehet jó és lehet nem jól is csinálni. Ebben szeretnénk egy kis segítséget adni. Csináld jól!

- Hirdetés -

Dr Suba Réka Testszerviz Vezető konzultáns ajánlása vegánoknak, vegetáriánusoknak

„Az ügyfeleink körében nem ritka a vegetáriánus, vagy a vegán életmódot folytató személy. Azt tapasztaltam, hogy komoly kihívást jelent nekik a megfelelő fehérje bevitele.”

Sok megoldást lehet találni, viszont nem minden megoldás szolgálja az egészséges életmódot.

Szeretném bejelenteni, hogy MEGÉRKEZETT A MEGOLDÁS!

MEGJÖTTEK A TESTSZERVIZ SAJÁT MÁRKÁS EXTRA TERMÉKEI. És közöttük van a VEGÁN FEHÉRJEPOR is.

A vegán fehérjepor mindazok számára kiváló választás, akik vegán, vagy vegetáriánus életmódot folytatnak.

Azok számára is ideális, akik edzés előtt, után fehérjeporokkal segítik az izomműködést, izomnövelést. Nem beszélve azokról, akiknek a napjukba gyakran nem fér bele egy klasszikus főétkezés. Számukra azonnali gyors és praktikus megoldás ez a jól hasznosuló, minőségi fehérjepor. Borsó és rizsfehérje összetétele az esszenciális aminosavak széles tárházát tartalmazza.

Kíváncsi vagy mi van benne?

Quinoa liszt: A quinoa alacsony szénhidráttartalmú, és magas fehérje- és ásványi anyag tartalmú mag

Acai bogyó-por: Az amazóniai esőerdőkben őshonos acai bogyó az egyik legjobb tápanyagtartalmú bogyós gyümölcs. Igazi szuperélelmiszer, tele tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal

Gojibogyó-por: A goji bogyó rendkívül gazdag létfontosságú tápanyagokban, vitaminokban. Az ázsiai emberek a jó közérzet, a magas életkor és a vitalitás gyümölcsének tartják. A goji berry az utóbbi időben a nyugati orvostudomány érdeklődést is felkeltette. íze a cseresznye és a szeder ízének keverékére emlékeztet.

 A fehérjepor

  • hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
  • hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
  • hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
  • hozzájárul az ideális fehérjebevitelhez

Kinek ajánljuk a Testszerviz Extra Vegán Protein italport?

  • Vegetáriánusoknak és vegánoknak
  • Laktózérzékenyeknek.
  • Gluténérzékenyeknek.
  • Egészséges életmódot folytatóknak akár főzéshez is remek sütemény alapanyag

Felhasználási javaslat

Keverj el 1 adagot (25 g = 3 csapott evőkanál) 250 ml növényi tejben, vagy akér vízben.

Remélem hasznos volt ez a leírás és segíteni tudtam azoknak, akik pont ezt a terméket keresték.

A TERMÉKET IDE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI!

Könyvajánlónk

Kulcs a zsírégetéshez = Kulcs a fogyáshoz

A könyv új reményt ígér a zsírégetéssel kapcsolatban.

Az olvasónak nincs vesztenivalója a plusz kilókat leszámítva.

Ehhez szükséges megértenie, kipróbálnia a leírtakat és ha egyedül nem boldogulna, személyre szabott segítségben részesülhet a Testszerviz munkatársai által.    

Dr Suba Réka rezidens belgyógyász, Testszerviz Vezető konzultáns

Ne maradj le róla, kattints a képre!

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek