fbpx
18.8 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Gumicukros szép napot!

Az Erdélyi Testszerviz vezető konzultánsának, Dr Suba Rékának hétindító üzenete

- Hirdetés -

Szeretettel köszöntelek kedves olvasóm!

Remélem neked is kedvezett a hétvégi jó idő! Nekünk mindenképp jól fogott, hiszen kézműves vásáron voltunk a hétvégén, ahol a Testszervizt meg a natúr kozmetikumokat szerettük volna megismertetni a nagyszebeni lakósokkal. Nagyon sok kedves emberrel találkoztunk. Volt, aki csak nézelődött, volt, aki könyvet vásárolt tőlünk és volt, aki krémet, sampont vitt magával.

Nagyon sokan érdeklődtek, hogy mit szoktunk a gyerekeknek ajánlani ebben az időszakban, amikor beköszöntenek a reggeli hidegek és megkezdődik az óvoda és iskola.

Egy hölgy elmesélte nekünk, hogy sajnos a gyerekei rászoktak a Haribo gumicukorra, mióta elkezdte adni nekik a zselés maci vitamint.

A hölgy azóta is keresi azt a formát, ahogyan egy kis plusz vitamint adhatna a gyerekeinek, ugyanis az elmondása szerint, amint a gyerekek megérzik az elrágható vitaminokon a gyógyszer szerű utóízt, azonnal elutasítják.

Nekünk is volt ezzel problémánk. Nagyon sokat kellett meséljünk a lányuknak, hogy bevegye a vitamint. Mostanában egy új folyékony multivitamint kezdtünk el kipróbálni és nagyon meglepődtünk, mikor Zsófi lányunk reggel kért még egy plusz kanállal.

A folyékony vitaminok előnye, hogy hamarabb szívódnak fel és jobban hasznosulnak, nem kell rágcsálni és nagyon hamar lecsúszik.

Amiért külön tetszik nekem ez a vitamin, az az, hogy lucerna és brokkoliporral dúsított, zöldség- és gyümölcskivonatot tartalmaz, vegán, színezék-, cukor-, élesztő-, GMO- és gluténmentes!

Örülünk, hogy találtunk egy olyan folyékony vitamint, melynek jó az íze.

Fel is tettük a webáruházunkba, hogy legyen lehetőség kipróbálni. Az ügyfelek visszajelzése alapján úgy tűnik, hogy jó döntés volt!

Ha úgy gondolod te is kipróbálnád, szeretettel ajánlom! 

Dr Suba Réka, rezidens belgyógyász, édesanya, Testszerviz konzultáns

Kattints a képre, és támogasd gyermeked egészségét!

 

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek