fbpx
7.2 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

A zsírégetés magasiskolája érkezik!

„Az olvasónak nincs vesztenivalója a plusz kilókat leszámítva.”

Dr Suba Réka

Dr Suba Réka rezidens belgyógyász ajánlása

- Hirdetés -

Napjaink egyik legfelkapottabb témája a zsírégetés.

Rengeteg információ is jöhet szembe velünk ezzel kapcsolatban, de ritkán történik meg, hogy az információhalmaz teljes legyen.

Márpedig az összes létfontosságú adat nélkül tartós siker nem érhető el. Ezért is páratlan ez az újabb Kulcs könyv!

Rendkívül széles körben kitér a zsírégetés minden területére, így egyszerre bámulatba ejti az olvasót és arra ösztönzi, hogy kipróbálja a benne rejlő javaslatokat a siker elérése érdekében.

Egyszerűsége miatt nagyon jól használható azon emberek körében, akik még nem sokat tudnak a zsírégetésről. Ezen személyek teljeskörű segítséget kaphatnak a könyv által.

Ugyanakkor rengeteg kiegészítő kulcs információt tartalmaz a témában jártas személyek számára, akik a könyvet olvasva rájöhetnek, hogy nekik miért nem sikerülhetett az úton végig menni és felismerhetik azokat a területeket melyeket javítva ők is sikeresek lehetnek.

A könyv új reményt ígér a zsírégetéssel kapcsolatban.

Az olvasónak nincs vesztenivalója a plusz kilókat leszámítva.

Ehhez szükséges megértenie, kipróbálnia a leírtakat és ha egyedül nem boldogulna, személyre szabott segítségben részesülhet a Testszerviz munkatársai által.    

Dr Suba Réka rezidens belgyógyász, Testszerviz konzultáns

Ne maradj le róla, kattints a képre!

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek