fbpx
2.8 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Kulcs a zsírégetéshez – Új könyv előrendelési akció!

A Testszerviz Kulcs könyv sorozatának legújabb része hamarosan az olvasók kezében. Ez a könyv a zsírégetés hőn áhított elérésének a kulcsa. Minden benne van, ami ahhoz kell, hogy az ideális testalkatot elérd.

- Hirdetés -

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelenik meg 2021. november első hetében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, a zsírégetéssel és annak megoldásával foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az ideális test. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

A könyv középpontjában a zsírégetés áll.

Körülötte, mint a tortaszeletek a vele összefüggésben lévő élettani területek. Alvás, táplálkozás, tápanyagok, stressz, regenerálódás, hormonok, mozgás, emésztőrendszer és a máj. Ezek a területek külön külön is meghatározzák a zsírégetés megvalósulását. És egymással is összefüggésben vannak.

Ha a körszelet darabjait rendbe hozod, a zsírégetés szédületesen beindul. Apránként, területről területre haladva elérhtesz egy remek fizikai állapotot, az ideális testet.

A területekről szóló fejezetek megértést, megoldásokat és tippeket adnak a terület rendbetételére.

Ez egy gyakorlatias kézikönyv! Végig vezet a helyes életmód felé, és megoldhatod vele napjaink egyik legégetőbb problémáját!

Hogyan veszítsük el a felesleges zsírt, hogyan legyen ideális a testünk!

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

ELŐRENDELÉS ITT!

Az elővásárlási akció részletei és feltételei:

Azoknak, akik a könyvet megrendelik a megjelenés előtti időszakban (2021 szeptember 15 – október 30. között) és ki is fizetik, a könyv árából 20% elővásárlási kedvezményt adunk.

Így a könyv számukra 5250 Ft helyett most csak 4200 Ft. Az akcióban való részvétel feltétele a könyv akciós árának beérkezése az akciós időszakon belül.

Az akció mindössze 300 db könyvre vonatkozik. A 300 db megvásárlását követően az akciónak vége. Ezt követően már csak teljes áron lehet hozzájutni.

Az akció más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Az akciós könyv nem szerepel a Testszerviz egyéb könyvvásárlási akciójában (pl karácsonyi könyvcsomag, kulcs könyvcsomag stb).

A könyv nyomdai kivitelben jelenik meg, e-könyv formájában jelenleg nem tervezzük a kiadását!

A könyv ára nem foglalja magába a szállítási költséget.

A könyvet a megrendelők november első hetében kapják kézhez a megjelenést követően. A megjelenésről e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint a www.testszerviz.hu oldalon, illetve a Testszerviz Facebook oldalán.

MEGRENDELÉS EZEN AZ OLDALON!

Ha bármilyen kérdésük van, kérem küldjenek egy emailt a testszerviz@testszerviz.hu címre.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek