fbpx
2.8 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

TUDÁSTÁR – Az életmódváltás kulcsa

A Testszerviz Tudástár minden egyes darabja olyan területeket érint, amik az életmódváltásban alapvetően fontosak.

Mit együnk, mit vegyünk, mit kell tudnunk a helyes életmódról és mit kell csinálnunk, hogy elinduljunk a megfelelő úton.

- Hirdetés -

Ezek az eszközök támaszt adnak az adatok tengerében, megfelelő kereteket adnak ahhoz, hogy biztonsággal járd az életmódváltás útját.

A KÖNYVEKET ÉS A DVD-T ITT SZEREZD BE!

Új évi könyvakció

TESTSZERVIZ ALAPOK

Hogy miért Alapok? Mert olyan területeket érint, amik az életmódváltásban alapvetően fontosak. Mit együnk, mit vegyünk, mit kell tudnunk a helyes életmódról és mit kell csinálnunk, hogy elinduljunk a megfelelő úton. Ezek az eszközök támaszt adnak az adatok tengerében, megfelelő kereteket adnak ahhoz, hogy biztonsággal járd az életmódváltás útját.

Mik is ezek az alapok?

Az életmódváltás fejben kezdődik és a konyhában folytatódik! Az Élet írta szakácskönyvünkben a helyes táplálkozáshoz 150 egészséges étel recept nyújt azonnali, egyszerű, idő és pénz takarékos segítséget. Egyszerű emberek írták, egyszerű embereknek. Nem igényel szakács-tudást, a legbonyolultabb is elkészíthető 40 perc alatt. Turmixok, saláták, levesek, főételek és desszertek sokasága ad nem csak tippeket, hanem útmutatást a helyes táplálkozás világában.

Kulcs a testhez egy rendkívül közérthető könyv, melyből megérthetjük a test alapvető működését, a dinamikus egyensúlyt és azt, hogy mennyire fontos a táplálkozás a hosszúélet elérésében. ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT!

Kulcs a hormonokhoz közel 2 millió magyar embert érintő hormonális problémák megértésében ad egyszerű megértést. Cukorbetegség, pajzsmirigy alul és túlműködés, ösztrogén túltermelés és társaik. Mindenképpen értenünk kell, hogy mik ezek, hogyan alakulnak ki és mit tehetünk azért, hogy elkerüljük. ELEKTRONIKUS VERZIÓ ITT!

Kulcs a tápanyagokhoz egy régi hiányt pótol azzal, hogy eligazodást nyújt a tápanyagok sokszor kusza és érthetetlen, vagy meg nem értett világában. Mit együnk? Mit ne együnk? Milyen élettani hatása van egy tápanyagnak? Tápanyag-e egyáltalán, amit megeszünk? Hogyan bánjunk a tápanyagokkal? Ha egészségesen akarunk táplálkozni, akkor meg kell tudnunk, hogy mi is az, amit megeszünk. Ebben ad biztos útmutatást ez a könyv! ELEKTRONIKUS FORMÁBAN IS KAPHATÓ!

Kulcs az immunrendszerhez napjaink egyik legnépszerűbb témájával, az immunrendszerrel és annak jobbá tételével foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az erős immunrendszer. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk. ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT!

A mai ember élete csupa stressz. Mindennapos küzdelem a túlélésért, a munkánkért, konfliktusok a családban, a hétköznapi életben, a munkahelyen, iskolában. Nem lehet ezt kizárni az életünkből. Ugyanakkor érezzük, hogy milyen rombolóan hat ránk. Lehet, hogy a stressztűrő képességet fejlesszük? Lehet, hogy a stresszel együtt élhetünk úgy, hogy nem tesz tönkre bennünket? Van egyáltalán megoldás a stressz kezelésére?

Kulcs a stresszoldáshoz egy gyakorlatias, friss, eszközökkel és technikákkal, javaslatokkal teli kézikönyv, amely segít felismerni a stresszes működés tüneteit, okait, majd segít leküzdeni azokat. Ha meg akarod oldani a stressz problémáját, akkor nincs más dolgod, mint elolvasni a könyvet és használni a belőle tanultakat. Kizárólag elektronikus formában kapható itt!

A mozgás egy sokat emlegetett és alapkőként kezelt dolog a helyes életmódban. Tudjuk, ugyanakkor valamiért nem csináljuk. Azért, mert sokszor nem a test javát szolgálja, amit mozgás címén teszünk. Hogyan lehet apró lépésenként elkezdeni? Hogyan mozogjunk helyesen? Hogyan illesszük be a hétköznapokba? Mit és hogyan csináljunk, hogy jól essen és hatékony is legyen? Akár otthon, akár a munkahelyen, akár bárhol? Minden mozgással töltött perc számít. napi 10-20 percben is lehet komoly eredményeket elérni. A Kulcs a mozgáshoz oktató és tréning videó közel 30 perces elméleti tudással, majd 65 percben 100-nál is több egyszerű gyakorlattal vezet be a helyes mozgás világába.

Amikor Rippel Ferivel megismerkedtünk, azonnal volt egy nagy közös elhatározásunk, miszerint itt az ideje, hogy „Divatba hozzuk az Életmódváltást!” És ne a szavak szintjén, hanem elérjük, hogy emberek tízezrei induljanak el egy jobb élet, a helyes életmód irányába. Az elhatározást tettek követték és ennek az egyik első lépése a Cél a 100 év! című könyv. Ez egy motivációs könyv, mely azonnal gyakorlati segítséget is ad mindazoknak, akik szeretnének változtatni a testi állapotukon.

Dr. Suba Réka: 10+1 tipp – Kapaszkodó az Életmódváltáshoz című kézikönyv azoknak szól, akik szeretnének azonnali egyszerű tippeket egy helyesebb életmód kialakításához. A könyvet Dr. Suba Réka gyakorló orvos, egyben Testszerviz konzultáns írta. Réka maga is életmódot váltott, a Testszerviz életmódváltó program szerint él, táplálkozik és nap mint nap segít nem csak orvosként betegeknek, hanem olyanoknak is, akik egyszerűen szeretnének jobb fizikai állapotot elérni életmódváltással. A könyv kis formátumú, mindössze 64 oldalas, a zsebedben elfér, és remekül összefoglalja a szerző azokat a kulcspontokat, amik a mindennapi életben fontosak.

Mit vegyek, honnan vegyem? Ez egy állandóan visszatérő kérdés. Címkék tanulmányozása, válogatás a tengersok termék közül, bizonytalankodás, hogy jó-e a testnek, amit megvettem? A hangos marketinggel hirdetett termékek tényleg alkalmasak-e emberi fogyasztásra? Ennek most vége! A Testszerviz Prémium Webáruházban 1200, Testszerviz által minősített terméket rendeztünk össze. Olyanokat, melyek biztosan jók a testnek, mi is szívesen használjuk és ügyfeleink innen vásárolnak. Azzal a magabiztossággal, hogy megfelelnek a Testszerviz alapelveknek, és nyugodtan tehetik a kosarukba. Tápanyagbombák, édességek, édesítőszerek, lisztek, vitaminok, kenyér helyettesítők, tejek, olajok, ecetek, tisztító és mosószerek, kozmetikumok, hogy csak néhány kategóriát említsünk. BÖNGÉSSZ KEDVEDRE ITT!

ONLINE TANFOLYAMOK

Amikor egy fogtömés 15-20.000 Ft. Amikor egy korona, híd, fogbeültetés milliókba is kerülhet. Amikor egy egyszerű fogkő eltávolítás 10 ezrekben mérhető, ki az, aki nem szeretné ezeket megspórolni? Nem beszélve azokról, akik meg sem engedhetik maguknak ezt a „luxust”.

Márpedig az egészséges, életen át megmaradó fog nem luxus. Alapvető szükséglet mind esztétikai, mind egészségügyi értelemben.

Ennek elérésében segít az Őrizd meg a fogaidat! – Online TanfolyamKattints ide a részletekért!

Őrizd meg a fogaidat! - Online Tanfolyam

Testünk, mint egy precíz jól hangolt gépezet. Naponta látjuk a karosszériát, ugyanakkor azt, hogy mi van belül, kevesen ismerik. Mitől mozog, mitől fürge, vagy nem, mitől erős, vagy nem, mitől energikus vagy sem, mi mozgatja és hogyan? A Kulcs a mozgáshoz tanfolyamban most bekukkantunk a karosszéria alá és megmutatjuk mi van a felszín alatt. Izmok, ízületek, porcok, szalagok és minden, ami ahhoz kell, hogy a gépezet olajozottan és panaszmentesen fusson. Kattints ide a részletekért!

Kulcs a mozgáshoz

Ha a fenti könyvek, videó rendelkezésedre áll, és alaposan megnézed a webáruházunkat, sokkal előrébb leszel az életmódváltásban, mint sokan mások.

A KÖNYVEKET ÉS A DVD-T ITT SZEREZD BE!

Mások még keresik az utat, te megtaláltad a kapaszkodókat, a helyes irányt! Jó haladást! 

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST ITT!

Új évi könyvakció

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek