fbpx
12.4 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Változókor – önmagunkra koncentráljunk!

A változókor beköszöntével egyre jobban érezzük, hogy addigi életünk megváltozott. Nem biztos, hogy a komfortosabb irányba. Sőt! Azzal is tisztában vagyunk, hogy a hormonális változásokkal együtt járnak fizikai tünetek is.

- Hirdetés -

Megérett a helyzet a változtatásra!

Szeretnénk visszakapni régebbi önmagunkat, nem akarunk hízni, a hőhullámok, a szétszórtság zavar, és eszünkbe jut, hogy valamit tenni kellene.

Nőknél és férfiaknál egyaránt tapasztalható ez a változási folyamat, amely a szaporodásra, szaporításra képes ivarérett korszak lezárulását is jelenti.

A hormonális értékekkel együtt a morális értékek is változnak, életünk fókuszpontjai módosulnak. 
Az, hogy a klimax milyen problémákkal, s panaszokkal jár a hölgyek életében, messzemenően függ attól, milyen mértékben élte és teljesítette ki az egyén a nőiességét. 
A változókor az az időszak, amikor a gyermekek egyre kevesebb törődést igényelnek, és ebből a csökkent, vagy inkább másfajta figyelemből az érintett nő általában azt a következtetést vonja le, hogy kezd értéktelenné és feleslegessé válni. 

Tulajdonképpen itt arról van szó, hogy életünk eme szakaszában már egyre kevesebbet kell táplálnunk másokat és ezzel párhuzamosan eljött az ideje annak, hogy figyelmünket, teremtő erőnkre és önmagunkra koncentráljuk.

Az én idő, a helyes és rendszeres egészséges táplálkozás, a kikapcsolódás, mozgás, hobbyk művelése mind a saját magunkkal való foglalkozás része.

Itt az ideje az életmódváltásnak!

Válts életmódot a Testszerviz programmal és a változókor tüneteid is csökkenhetnek!
Most itt az ideje, hogy magaddal törődj!

KATTINTS IDE, TÖLTSD KI AZ ÉLETMINŐSÉGI TESZTED ÉS BESZÉLJÜNK RÓLAD!


Akinek már sikerült!

„Katira egy kedves barátnőm fotóját látva találtam rá a Facebook-on.
Változókorba lépve a súlygyarapodás mellé kellemetlen tünetek is társultak, gondoltam mit veszíthetek.
Ám az első találkozás után kétkedve mentem haza, mi újat fogok én itt hallani, oly sok fogyókúra után… Aztán…
Hétről hétre jött a sok változás, ami segített megtanulni, hogy a testem mit miért csinál. Katinak minden kérdésemre volt pontos! válasza, ajánlása.
Végre nem egyedül, oly sok dolgot nem értve, hanem tudatosan, közösen csináltuk végig.
Elmúltak a kellemetlen tünetek, belépett a futás az életembe, így több lett az energiám is. A leadott -13 kg csak ráadás.

Köszönet érte:
Ilona

Ui.: Kitalálhattátok volna ezt már 10 évvel ezelőtt is, és akkor kimaradhatott volna egy csomó fogyókúra az életemből…!”

Feminess a könnyed változó korért
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek