fbpx
3.1 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Blokkold, mielőtt teljesen tönkretesz: így védheted meg magad a fényszennyezés egészségromboló hatásaitól

A biológusok és orvosok szerint a fényszennyezés sokkal erőteljesebben hat ránk, mint ahogy korábban feltételezték. A digitális eszközökből és LED-kijelzőkből folyamatosan feléd áramló káros fényhullámok nemcsak a szemedre, hanem az alvásod minőségére, a közérzetedre és az energiaszintedre is rendkívül negatív hatást gyakorolnak.

- Hirdetés -

A kékfény valósággal kiszívja belőled az energiát nap mint nap. Ha számítógépen dolgozol, talán magadon is tapasztaltad már a “képernyő-mérgezés” tüneteit: fáradékonyság, fejfájás, koncentrációzavar, égető érzés a szemben…

Vedd át az irányítást a fénykörnyezeted felett és válj önmagad legjobb verziójává!
Ha képes vagy kizárni a túlzott mennyiségű kékfényt az életedből…

  • megszüntetheted a kialvatlanságból fakadó panaszokat, hiszen sokkal jobb minőségű, pihentető alvásban lehet részed,
  • elfelejtheted a koncentrációs zavarokat, mivel a mesterséges fényforrásokból érkező rövid hullámhosszú fény többé nem fog negatívan érinteni,
  • megelőzheted a “képernyő-mérgezés” tüneteit, vagyis megóvhatod a szemed a kiszáradástól és fejfájást sem okozhat többé a kékfény,
  • minimalizálhatod az éjszakai munkavégzés káros következményeit, hiszen a cirkadián ritmusod, vagyis a belső biológiai órád egyensúlyban tarthatod.

Csak gondolj bele, hogy mi mindenre lennél képes, ha mindig tele lennél energiával, reggelente motiváltan kelnél, egész nap fókuszáltan tudnál dolgozni, örökre elfelejthetnéd a kékfény okozta kellemetlen panaszokat, esténként pedig minden alkalommal pihentető alvásban lenne részed?

Tarts velünk az ingyenes előadáson és válj önmagad legjobb verziójává!

Az előadást Dr. Hermann Gábor tartja, az alvás fogorvos, az egészség-központú fogszabályozás szakértője.

Dr. Hermann Gábor fogorvos, az egészség-központú fogszabályozás szakértője

Gábor maga is gyakorló biohacker, akit az egészségközpontú funkcionális fogszabályozás meghonosítójaként tartanak számon. Magyarország első alvásfogászati szakértője, alvásterápiás team-ek tagja. Rendszeresen tart előadásokat a szakma átalakulásáról jeles hazai- és nemzetközi fórumokon. Kifejlesztője a világ egyik legfejlettebb nyelés-, légzés- és testtartás-fejlesztő tréningprogramjának. Budapesten dolgozik magánklinikáján, ahol az alvásterápia és fogszabályozás mellett saját digitális fogtechnikai laboratóriumát és tartásjavító, iskolai- és sport-teljesítményt fokozó tréningközpontját vezeti.

Regisztrálj most ingyenesen, hogy azonnal elküldhessük a hozzáférésed!

Ne feledd: ebben a pillanatban – amikor ezeket a sorokat olvasod – is ki vagy téve a digitális eszközök által kibocsátott egészségromboló kékfény káros hatásainak. Add meg a legjobb e-mail címed és tarts velünk az ingyenes előadáson, ahol felvértezheted magad a fényszennyezéssel szemben!

Bogyó Péter
Bogyó Péterhttps://www.bogyopeter.hu
Digitalizációs szakértő, podcast és videós műsorok házigazdája A nagysikerű HR Aktuálok és HRTV műsorok után, most saját podcastjével, a Digitális bennfentes adásaival segít a vezetőknek és cégtulajdonosoknak felkelteni az érdeklődésüket és segíteni elindulni a digitális átalakulás útján.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek