fbpx
18.8 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Őszi ragyogás

Az őszi fények, a megváltozott hőmérséklet, a nyár utáni visszatérés a mindennapok világába ragyogóvá tehető pár egyszerű trükkel. Ragyogj te is!

- Hirdetés -

 Emyke őszi tippjei

„Könnyed pillantás, a színek játéka, és a természetes ragyogás”

„A jelenlegi őszi smink trend, minden ami természetes. Lágy pasztellszínek, határozott vonások, és természetes vonalvezetés. A könnyedség jellemzik a legújabb smink trendet. A „no make up” sminkek igazán divatosak, ami a természetes ragyogást hozza vissza. De abban azért van egy kis munka, hogy úgy néz ki, mintha nem lenne rajtad smink. Az is igaz, hogy a korszerű, jó smink alapanyagok miatt nem is volt ennyire egyszerű sminkelni, mint most. Könnyed pillantás, a színek játéka, a természetes ragyogás! Ez a jelenlegi trend lényege.

Mit értesz határozott vonások alatt?

A határozott vonások alatt, a hangsúlyos szemöldököt értem. Természetes vonalvezetéssel, de dús, hangsúlyos szemöldököt, kicsit púderesebb színben.

A szemünket hogyan fessük divatosan?

Divatos még a szemek kontúros vonalvezetése. Cicaszemek, és tus minden mennyiségben. A tus használat akár intenzív szájjal is kombinálható.

Melyek a szín trendek?

A színek most a Föld színei, a száj burgundi, de a pirosító is központban marad továbbra is. Vigyázat a piros csak azon érvényesül, akinek szép a bőre, mert a piros oda vonzza a tekintetet, és hangsúlyossá teszi az arcot. A keskenyebb szájra ne alkalmazzunk pirosat. De mivel kell a vibrálás, ezért a piros helyett választhatók más árnyálatok is. Ezt érdemes szakemberre bízni.

Mindenki más, és más, ehhez kell alkalmazkodnia a sminknek is. a szakember pontosan tudja, hogy mit, és hogyan kell hangsúlyozni.

Most a selyem, szatén, a mattok, a lágyság és puhaság emelkednek ki. De az intenzív színek is előkerülhetnek. Például szemvonalban, tus színeként a menta, kékek, lilák. A színes tusvonalak nagyon mennek most. Annak, aki nem szereti magát színesen sminkelni, számára is ajánlom, hogy próbálja ki a színes szemhéjtust egy-egy alkalmi smink erejéig.

Hajdúné Fekete Emilia

SkinCoach, Bőrterapeuta

Forrás – Csak a nőknek Magazin

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek