fbpx
22 C
Budapest
2024. június 15. szombat

Testszerviz

Webáruház

Az alattomos gyilkos

A stressz nem más, mint fizikai, vagy mentális kellemetlenség az ember életében. Minden olyan dolog, ami a kényelmes állapotból kizökkent, vagy eltérő attól, a stressz kategóriájába tartozik.

- Hirdetés -

Ilyenkor a testben megnövekszik a stressz elleni védekezést irányító hormonszint, az izmok megfeszülnek, a vérnyomás megemelkedik és láthatatlanul beindul a zsír-raktározási folyamat. Ez egy természetes reakció a test részéről. A stressz elmúltával az izmoknak ki kell engedni, a test újra kényelmi állapotba kell, hogy kerüljön.

Érdekesség az is, hogy egy stresszes pillanat akár 72 órára is leállíthatja a zsírégetést a testben. Ezek nem látható, vagy azonnal érzékelhető dolgok, ugyanakkor az idő múlásával elkezdődik a hízás, a feszültség a hátban és a vállaknál, a kényelmetlenség érzés állandósul, a gondolataink csak pörögnek, nem alszunk jól és nem ébredünk kipihenten.

Ez az állapot ma egyre több embert súlyt. Igyekszünk megszabadulni tőle, de nem nagyon megy.

Jogos a kérdés, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni. Ezt megelőzően még indokoltabb a kérdés, hogy kell-e ezzel foglalkozni.

A válasz mind a két esetben nem csak hogy igen, hanem azonnal! Aki az élet természetes velejárójának tartja az állandó stresszes állapotot, az egyszerűen azt állítja, hogy eleve halálra vagyunk ítélve a stressz által. Ez egyszerűen nem igaz!

A szervezetet egy nagyszerű táplálkozási technológiával mentesíthetjük a stressz alól. Esténként, vagy akár napközben 5-10 perc alatt lazák, kisimultak lehetünk.

Stresszteszt és stresszoldó technikák a Kulcs a testhez című könyvben!

MEGJELENT ÚJ KÖNYVÜNK – KULCS A STRESSZOLDÁSHOZ!

RENDELD MEG CSOMAGKEDVEZMÉNNYEL ITT!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek