fbpx
29 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

Kulcs a testhez

„Látod, annak a betegnek a nagy fájdalmai és a mozgási nehézségei semmi másnak nem köszönhetőek, csak a helytelen életmódnak. Ahhoz, hogy tényleg jobban legyen, el kellene kezdenie változtatni, mert ez a testsúly még jobban tönkre fogja tenni a térdeit, gerincét és így tovább. Meg kellene mutassuk másoknak, hogy íme, hova tud vezetni egy helytelen életmód.” Sajnos egyre több ilyen beteggel találkozunk.

- Hirdetés -

Döbbenetes, nem igaz?

A testünk fizikai értelemben egy csodálatos rendszer. Úgy lett megalkotva, hogy szinte minden helyzetet kibírjon, túléljen és sokszor erőn felüli dolgokat valósítson meg. Akkor miért van az, hogy az emberek többsége mégis rossz állapotban van? Szerintem ez kicsit hasonlít a sziklák életéhez.

Még a legkeményebb szikla is egy idő után letöredezik a sok eső, fagy és természeti hatás eredményeképpen. Valahogy így van ez a testtel is. A kitartó romboló munkának, ami legtöbbször nem tudatos, hosszú távon meglesznek a következményei. Nagyon sokszor a valódi ok az, hogy a személy nem tudja vagy nem jön rá, hogy egy-egy élelmiszer, egy-egy szokás nem fog jót tenni hosszú távon. Tehát az elsődleges lépés az lenne, hogy szerezzünk információkat a testünk működésével kapcsolatban. Ha ez megvan, vizsgáljuk meg mi az, amit jól csinálunk és mi az, amin változtatnunk kellene.

Ezek után pedig a megfelelő információkkal a kezünkben, kezdjünk el változtatni. Ha ez nem megy egyedül, semmi gond! Az életmódváltás igazi útvesztővé válhat. Nincs más dolgunk ilyenkor, mint segítséget kérni.

Ha úgy gondolod, hogy informálódni szeretnél a tested működéséről, ajánlom figyelmedbe a Kulcs a testhez könyvünk. Itt tudod megrendelni!

Ha pedig szeretnél törődő gondoskodást kapni az életmódváltásban, jelentkezz egy beszélgetésre! Itt tudsz rá jelentkezni!

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek