fbpx
16.4 C
Budapest
2024. május 24. péntek

Testszerviz

Webáruház

Az életmódváltás buktatói 5.

Több száz embert kérdeztünk meg arról, hogy mik lehetnek szerintük az életmódváltás buktatói. Ezek a válaszok olyan emberektől jöttek, akik gondolkoznak az életmódváltáson, vagy már korábban tettek rá kísérletet.

- Hirdetés -

Sorozatunkkal válaszokat és segítséget adunk ahhoz, hogy azok, akik komolyan változtatni szeretnének, kapjanak helyes nézőpontokat, támogatást a célok elérésében.

A tartós eredmény hiánya

Ez egy olyan gondolat, aminek hosszú előzménye van a fogyókúrák, életmódváltó csoda programok világában. Jojó effektus, rövid idő alatt jobb lett, lefogytam, aztán több jött vissza. Minden csoda 3 napig tart, aztán ott voltam, ahol előtte. Vége lett a kúrának, volt eredménye, aztán minden visszatért oda, ahol elkezdődött. Ebben az embereknek óriási tapasztalatuk van. Meg is értem. Lelkesen belevágtak valamibe, lett eredmény, büszkeség, boldogság, aztán minden oda. Nem tartós.

Ahhoz, hogy tartós eredményeket érjünk el, tartós változtatásokra van szükség. Ezek olyanok legyenek, amit nem csak átmenetileg tudunk alkalmazni (pl kúrák, csodaszerek), hanem hosszútávon tartható. Ne legyen kínlódás a betartásuk, könnyedén alkalmazható legyen, életünk részévé tehető.

Az, hogy naponta megiszunk egy zöldturmixot, vagy hetente 2-3 alkalommal eszünk valamennyi salátát, este nem eszünk megterhelő vacsorákat, hanem valami könnyűt, hogy naponta elegendő vizet iszunk, hogy nem eszünk minden nap csokoládét, hogy 15 percet sétálunk, ezek olyan egyszerű, mégis hatékony dolgok, amiket hosszútávon is tarthatunk.

És az ezzel elért eredmények is tartósak lesznek. nem fogsz 6 hét alatt 15 kikót fogyni, lehet, hogy csak kettőt, de azt magabiztosan meg tudod tartani mindenféle erőlködés nélkül. És ha folytatod, az eredmények szépen jönnek, hozzászoksz a változáshoz és remek formába kerülsz. Tartós lesz!

Van ebben tapasztalatunk, 3500 ügyfelünk nem tévedhet! Segítünk!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek