fbpx
13 C
Budapest
2021. szeptember 20. hétfő

Testszerviz

Webáruház

Az életmódváltás buktatói 4.

Több száz embert kérdeztünk meg arról, hogy mik lehetnek szerintük az életmódváltás buktatói. Ezek a válaszok olyan emberektől jöttek, akik gondolkoznak az életmódváltáson, vagy már korábban tettek rá kísérletet.

- Hirdetés -

Sorozatunkkal válaszokat és segítséget adunk ahhoz, hogy azok, akik komolyan változtatni szeretnének, kapjanak helyes nézőpontokat, támogatást a célok elérésében.

Pénz

A harmadik helyen emlegetett oka annak, hogy sokan bele sem kezdenek az életmódváltásba. Ez egyszerűen egy vélemény, kevesen néztek utána igazán, minden adatot összeszedve és elemezve.

Mi az elmúlt 5 évben folyamatosan figyeljük, hogy mennyibe is kerül a helyes életmód. Tényleg több-e, mint a „helytelen”. Nyilván a világ pénzét el lehet költeni a helyes táplálkozásra, lehet extra bio organikus élelmiszereket venni, vidékre utazgatni házi tojásért, húsért, lehet a bioboltok legdrágább termékei közül válogatni és bizony sokat lehet elfüstölni speciális személyi edzésekre, felső kategóriás edzőtermekre.

Nem ez a cél. A cél az, hogy egy átlagember helyesebben éljen, mint korábban. És megtaláltunk egy sor olyan megoldást, ami segíthet és alapvetően nem kerül többe, mint az eddigi életmód. És külön említésre méltó, hogy a helyesebb táplálkozás azt fogja eredményezni, hogy kevesebb ételre lesz szüksége a testnek, beáll egy normális mértékre. Nem kerül több pénzbe! Sőt!

A laktózmentes tejtermékek ma már közel ott vannak árban, mint a nem laktóz mentes. 1 zacskós saláta már 299 Ft-ért is beszerezhető. Ha eddig nem ettél, heti 1-2 zacskó belefér. Egy jó minőségű kolbászból, ami tényleg húsból van, nincs benne ízfokozó, mesterséges adalékanyagok tömkelege, lényegesen kisebb darab elég ahhoz, hogy jól lakj. Egy mindenmentes virsli után jóval hosszabb ideig nem lesz az ember éhes, nem igényel 2 óra múlva valami nasit.

A napi plusz 10 perc séta ingyen van, az esti otthoni 15 perc torna nem igényel edzőruhát, terembérletet, ez is ingyen van. Az, hogy időben fekszünk le és az alvás feltételeit megteremtjük, nem pénzkérdés, hanem egy kis odafigyelés.

Az elégséges folyadék bevitel is kizárólag figyelmet igényel, meg annyit, hogy az asztalodra odateszel egy üveg vizet, hogy lásd, innod kell.

Olyan dolgokat tegyél meg, amik nem több pénzt, hanem több odafigyelést igényelnek. Ha bármilyen apró dolgot megváltoztatsz a helyes irányba, a tested azonnal változni fog, jobban érzed magad. És ez a cél! Nem a féktelen pénzköltés! És nem az, hogy a pénzzel magyarázzuk, hogy nem teszünk senmmit.

Van ebben tapasztalatunk, 3500 ügyfelünk nem tévedhet! Segítünk!

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

155RajongókTetszik
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek