fbpx
9.8 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

Stresszes napjaink – részlet Dr Kricsfalvi Péter Kulcs a stresszhez című könyvéből

A stressz folyamatos feszültség vagy idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós megterhelést jelentő hatásra. A stressznek nem csak lelki megnyilvánulásai vannak, hanem a test működését is befolyásolja, sokszor úgy, hogy az már súlyos betegségek kialakulásához vezet.

- Hirdetés -

A 21. században számos új kutatás, eredmény, orvosi tanulmány mutatja, hogy ebben a témában jelentős előrelépésre van szükség. Világjárvánnyá vált a stressz és mértéke egyre növekszik.

Szükséges a legújabb kutatási eredmények ismerete, a stresszkezelési technikák elsajátítása, a stressz fokának mérhetővé tétele és olyan életmódváltást igénylő dolgok megtétele, melyek a szervezetre gyakorolt hatást csökkentik.

Részlet a Kulcs a stresszhez című új könyvemből:

„A mai ember élete csupa stressz. Mindennapos küzdelem a túlélésért, a munkánkért, konfliktusok a családban, a hétköznapi életben, a munkahelyen, iskolában, nem várt külső körülmények, gazdasági hatások és ezer szüntelenül jelen lévő stresszforrás. Nem lehet a stresszt kizárni az életünkből. Ugyanakkor érezzük, hogy milyen rombolóan hat ránk. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet, hogy a stressztűrő képességet fejlesszük? Lehet, hogy a stresszel együtt élhetünk úgy, hogy nem tesz tönkre bennünket? Van egyáltalán megoldás a stressz kezelésére?”

A kérdésekre a válasz természetesen igen. Könyvem pont abban segít neked, hogy megtanulj komfortosan együtt élni a stresszel anélkül, hogy tönkre tenné az életed!

Örülök, hogy segíthetek!

Dr Kricsfalvi Péter – főorvos, természetgyógyász

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek