fbpx
3.7 C
Budapest
2024. november 26. kedd

Testszerviz

Webáruház

Csokis brownie liszt és cukormentesen

IMÁ­DOD AZ ESZ­MÉ­LET­LE­NÜL CSO­KIS ÍZŰ BROW­NIE-T, DE A CU­KOR­BÓL ÉS SZÉN­HID­RÁT­BÓL NEM KÉRSZ?

- Hirdetés -

KÉ­SZÍTSD EL RE­FORM-VÁL­TO­ZAT­BAN, CUKOR, LISZT ÉS GLUTÉN NÉL­KÜL. NEM FOGSZ CSA­LÓDNI BENNE!

A brownie legjobb tulajdonsága az elképesztően csokoládés íz mellett az, hogy valósággal elomlik a szádban. Az eredeti változat viszont fehér liszttel készül, és rengeteg cukrot tartalmaz, vagyis valóságos hullámvasút a vércukor-szintednek, és ne szépítsük: őrülten hizlal. Vajon létezik megoldás erre az ellentmondásra? Naná! Itt a cukor-, liszt- és gluténmentes, brownie, amelyiknek bűntudat nélkül élvezheted az ízét!

Csokis brownie hozzávalók:

Brownie-hoz

Csokimázhoz:

Így készítsd el:

1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius-fokra. Kenj ki vajjal vagy kókuszzsírral egy tepsit, és tegyél bele sütőpapírt, úgy, hogy a papír túllógjon a serpenyő szélein.

2. Olvaszd fel a csokoládét és a vajat vagy kókuszzsírt, majd keverd simára. Keverd hozzá az édesítőt, majd tedd félre a keveréket.

3. Egy másik, nagyobb tálban keverd össze a tojásokat és a vaníliakivonatot, és kézimixerrel verd habosra. Add hozzá a kakaóport és a sót, majd újabb egy percig keverd a kézimixerrel.

4. Végül keverd hozzá a csokis-vajas masszát is, közepes vagy nagy sebességen 2-3 perc alatt, amíg az egész keverék sima és fényes nem lesz.

5. Simítsd a masszát a tepsibe, és ütögesd a tepsi alját sík felülethez, hogy az esetleges buborékok felszálljanak.

6. Mehet a tepsit a sütőbe, 22-25 perc alatt süsd készre a Brownie-t. Akkor jó, ha a közepe nem teljesen szilárd, figyelj, hogy ne süsd túl a sütit. Vedd kis a sütőből a tepsit, és hagyd teljesen kihűlni.

7. A csokimázhoz melegítsd fel a tejszínt és olvaszd fel benne a darabolt csokoládét. A forró keveréket öntsd a csokidarabokra, kevergesd addig, amíg a csoki fel nem olvad benne, majd kend a krémet a kihűlt brownie tetejére, még a tepsiben. Szórd meg a többi csoki chipsszel, és tedd egy órára a hűtőbe a sütit, hogy a krém kissé megkössön.

8. A sütőpapírral együtt emeld ki a sütit a tepsiből, és szeleteld fel. Csodálatos ízélményben lesz részed, amikor megkóstolod! Forrás:http://ripost.hu/

*Fogyni vágyók csak mértékkel fogyasszák!

JÓ ÉTVÁGYAT A CSOKIS BROWNIEHOZ! 

Csokis brownie


Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

207RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek