fbpx
9.8 C
Budapest
2024. március 29. péntek

Testszerviz

Webáruház

HONNAN JÖTTEM ÉS HOVÁ TARTOK?

Debreceni lányként mindig is csodáltam Budapestet. Magával ragadott a Duna vonala az éjszakai fényekben. Egyszerűen csodáltam mindig is. Kiskoromban sokat jártunk Pestre, és mindig izgalommal töltött el, amikor anya bejelentette, hogy megyünk csavizni Budapestre.

- Hirdetés -

Eldöntöttem, hogy itt akarok élni, és az egyik barátnőm tréningjén megígértem neki, hogy jó, szeptembertől felköltözöm.

Ezt persze csak úgy kiszaladt a számon, nem gondoltam egy percig se akkor MÉG komolyan.

Ahogy telt a nyár, egyre közeledett a szeptember. Az internet elém sodort egy olyan csodálatos lakást, amiről nem tudtam lemondani.

Duna part mellett van, és álom otthonnak nézett ki, olyannak, ahová jó hazatérni.

Még karrierem elején voltam, nem nagyon ismertek még. Könyveimet vették de nem tudtam elképzelni, hogyan fogom a 2 havi kauciót összerakni. Nem érdekelt hogy fogom, csak a cél lebegett a szemem előtt, az, hogy ebben a lakásban szeretnék élni. 3 napon belül meglett.

Annyira sokat posztoltam a tevékenységemről – írtam rá emberekre, hogy mivel is foglalkozom, hogy 3 nap alatt megcsináltam, és költözhettem.

Így kezdődött budapesti életem, és így ismertek meg az emberek is, mivel foglalkozom.

Azóta még több emberhez eljutottam, és mára már több mint 1000 embernek segítettem.

Élvezem, amit csinálok, mert látom a változást bennük. Látom, hogyan érkeztek hozzám, és milyen fülig érő szájjal távoznak tőlem.

Magabiztosabbak – céltudatosabbak – és persze stílusosabbak!

Boldoggá tesz, hogy önbizalmat adok az embereknek, és ezáltal sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, határozottabbak.

Sose add fel a célod, mert amikor feladnád, akkor jön el a varázslat, akkor fordulnak át a dolgok.

Mert ahogy Walt Disney mondta:

“Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni.”

Kiss Fruzsina
Kiss Fruzsinahttps://kissfruzsina.hu/
KISS FRUZSINA VAGYOK, STYLIST. Mindig is érdekelt a divatszakma már kiskorom óta, havonta megvettem a legfrissebb újságokat és minden hónapban olvassgattam őket. Elsőnek is divattervező szerettem volna lenni. Aztán megtaláltam a Werk Akadémiát 2015-ben és elmentem egy felvételire, hogy egyáltalán milyen is ez a suli vagy tényleg ez az a szakma, amivel nekem foglalkoznom kell. Egy rövid kis beszélgetést kellett folytatnom Réz Andrással és a feleségével, aztán pár napra rá kaptam egy e-mailt, hogy sikeresen felvettek az Akadémiára. Nagyon megörültem neki, és alig vártam az első órát. Egy évig tartott a képzés és rengeteg fajta óránk volt, és sok-sok tanár tanított minket, mindenféle helyről jöttek: a TV-ből, újságoktól és mindenki nagyon érdekes órákat tartott. Gyakorlatokra is mentünk és megtanultunk mindent amit előzőleg elméletben már átvettünk. Sok tippnek és trükknek lehettünk az elsajátítói. Most pedig neked segítek, hogy minél jobban személyre tudd szabni a ruhatáradat. Blog bejegyzésekkel készülök neked, amikben hasznos tanácsadókat fogsz tőlem olvasni.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek