fbpx
4.6 C
Budapest
2024. április 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

Van bőr a pofájukon?

Az egészséges testhez hozzátartozik az egészséges bőr is. És nem csak az arcon, a látható helyeken, hanem testünk minden egyes milliméterén. A bőr nem egy ruhadarab rajtunk, nem egy védőköpeny. Nem arra való csak, hogy beburkoljon bennünket. 

- Hirdetés -

Véd a hidegtől, melegtől, a káros sugaraktól. Részt vesz a szervezet anyagcseréjében, levegőzik, párát bocsájt ki, amivel pl a hőháztartást szabályozza. Véd a sérülésektől, illatanyagot választ ki, az immunrendszer első védelmi vonala és még hosszasan sorolhatnánk a funkcióit.

Mivel ez testünk legláthatóbb része, az emberek egy része esztétikai oldalról közelíti főleg meg. Ebben a kozmetikai ipar az elmúlt évtizedekben sok „segítséget” nyújtott nekik. Legyen a bőröd szép, rugalmas, ránctalan, hidratált, a bőröd alapján ítélnek meg és ehhez hasonló szlogenek tömkelege.

Mára a „bőrápolás, karbantartás” milliárdos piaccá nőtte ki magát. Az emberek hisznek a reklámoknak, a „szakértőknek”, a cikkeknek és nem nagyon néznek a dolgok mögé.

Néhány megdöbbentő adat már napvilágot látott, de valahogy nem bírja ellensúlyozni a mindenáron fiatalnak látszani, a bármi áron szépnek tűnni iránti vágyakozást.

Ma a kozmetikai iparban több ezer olyan vegyi anyagot használnak, amiről nem tudni, hogy milyen hatása van az emberi szervezetre. A kozmetikumokban lévő hatóanyagok 26 másodperccel a használat után már közvetlenül a véráramban vannak. Ha mérgeket használunk, akkor is. Kikerülik a méregtelenítő rendszert, és egyenesen a véráramba kerülnek. Aztán vannak a hidratáló szerek, melyek a hirdetés szerint feltöltik a bőrt nedvességgel.

Kevesen tudják, hogy ezek a vegyi anyagok úgy működnek, hogy a bőr mélyebb rétegeiben lévő nedvességet felhozzák a bőr felszíne alá és azt a téves látszatot keltik, hogy a bőr nedvesség tartalma megnő. Pár hónapos használat után érdemes pár napot kihagyni és a bőr gyorsan megöregszik, ráncos és fáradt lesz. A nedvesség visszahúzódik a mélyebb rétegekbe, a felszín pedig dehidrált lesz. 

Tessék kipróbálni!

Az első dolog, amit végig kell gondolni, hogy a bőr belülről nő kifelé. A test termeli. Ha kívülről akarjuk táplálni, az olyan, mintha szomj esetén az ujjunkat beledugnánk egy pohár vízbe és várnánk, hogy elmúljon.

Szóval a munkát a bőrrel belülről és kívülről egyaránt el kell kezdeni. Az egészségesebbé váló test egészségesebb bőrt fog előállítani. A bőrnek szüksége van kívülről is védelemre, ápolásra, úgy mint egy autó karosszériájának is. Tisztán kell tartani, ápolni kell. Kell a napfény, tisztítás, levegő, organikus krémek. Kizárólag tiszta és természetes dolgok. Egy egészséges test és bőr sem örül, ha méreganyagokkal kenegetik. Kizárólag barátságos, természetes anyagokra van szüksége.

Hozd rendbe a testet és rendbe jön a bőr, amit óvni, ápolni kell.

Ahogy a testedet sem mérgezed meg bevitt anyagokkal, úgy a bőrödön keresztül se mérgezd a szervezeted!

Használj natúr kozmetikumokat és belülről tápláló hialuronsavat tartalmazó kollagén komplexeket. Sokkal tartósabb a hatás, táplálod a bőrt és segíted abban, hogy belülről megújuljon!

Különleges Kollagén hialuronsavval egyenesen Svédországból. Természetesen csak természetesen! Kattints a képre és ismerd meg!

Kollagén hialuron savval

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek